Het Rhedensde Tender
ECS_0530  
Het Rhedensde Tender

Een compleet aanbod van modern praktijkonderwijs

Iedere school pakt het onderwijs op z’n eigen manier aan. Kenmerkend voor Het Rhedens De Tender is dat we altijd voor de plus gaan. Onze instelling is: probeer het, want je kunt meer dan je denkt. Meestal hebben we gelijk en zien we leerlingen dingen doen die ze zelf niet voor mogelijk hadden gehouden. Het resultaat: leerlingen die echt iets kunnen en die trots zijn op zichzelf. En wij zijn net zo trots.

Lees verder

Het is jouw toekomst!

Op Het Rhedens De Tender vinden we dat het om jouw toekomst gaat. Daarom onderzoeken we wat jouw sterke kanten zijn en gaan we die samen stap voor stap verder ontwikkelen.

Nieuw: pro/vmbo-basis!
In schooljaar 2020-2021 starten Het Rhedens De Tender en Het Rhedens Dieren een pilot voor een pro/vmbo-basis leerroute: een passend onderwijsaanbod voor leerlingen die zich bij de start van het voortgezet onderwijs op de grens tussen praktijkonderwijs en vmbo-basis bevinden. KLIK HIER voor de flyer!

ECS_1172
Individueel ontwikkelingsplan

Hoe we jouw sterke kanten gaan ontwikkelen, schrijven we op in een ‘individueel ontwikkelingsplan’ (IOP), dat je om de vijf à zes weken met je mentor bespreekt. Je overlegt wat goed gaat en wat beter kan. Daar ga je dan de komende tijd aan werken. In de onderbouw houd je dat voor jezelf bij in je doelagenda, die je iedere les bij je hebt. Na de les bespreek je hoe het is gegaan. Dan kun je verder met het volgende.

Lees verder

DSC_4835
Presentis

Je mentor zet de afspraken ook in Presentis. Dit is een digitaal systeem (op internet) dat niet alleen jij maar ook je ouders kunnen inzien. Je ouders worden daarnaast twee keer per jaar op school bijgepraat. Jij krijgt steeds meer het voortouw in de gesprekken met je mentor en je ouders. We willen dat jij vertelt waaraan je gaat werken en welke hulp je daarbij nodig hebt. Want je leert voor jezelf en niet voor je mentor of je leraren.

Ga naar Presentis

Een écht kleinschalige school

Het Rhedens De Tender is een kleinschalige school, gewoon omdat we ook écht klein zijn. De cijfers spreken voor zich: we hebben circa 140 leerlingen en per klas maximaal 15 leerlingen. Een groot voordeel van een kleine school is dat iedereen elkaar kent, zowel de leerlingen onderling als de medewerkers. Je wordt gezien, gehoord en begrepen. En als er iets is, wordt dat snel opgemerkt. Door de ‘korte lijntjes’ kunnen we direct reageren. Op Het Rhedens De Tender mag je zijn wie je bent. Wij vinden het juist mooi dat mensen verschillend zijn.

Meer info
ECS_1514
Het gaat om jou!

Lestijden

Hier staan de lestijden van De Tender.

ECS_0991
Ochtend
 • 1e lesuur: 08.30 - 09.00
 • 2e lesuur: 09.00 - 09.45
 • 3e lesuur: 09.45- 10.30
 • pauze (1e): 10.30 - 10.45
 • 4e lesuur: 10.45- 11.30
 • 5e lesuur: 11.30 - 12.15
 • pauze (2e): 12.15 - 12.45
ECS_0429
Middag
 • 6e lesuur: 12.45 - 13.30
 • 7e lesuur: 13.30 - 14.15
 • pauze (3e): 14.15 - 14.30
 • 8e lesuur: 14.30 - 15.15
 • 9e lesuur: 15.15 - 16.00
DSC_5664
Vakopleidingen

Het Rhedens De Tender heeft branchegerichte opleidingen voor ieder vakgebied, maar het aanbod is ieder jaar anders. Dit hangt af van waar de arbeidsmarkt behoefte aan heeft en waar onze leerlingen om vragen.

Lees verder
DSC_5351
Stages de Tender

Op Het Rhedens De Tender besteden docenten niet alleen heel veel aandacht aan het overdragen van kennis, maar ook aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden en sociale weerbaarheid. Tijdens de praktijkvakken ontdekken we samen waar jij creatief in bent en je krijgt een duidelijk beeld van allerlei beroepen. Want de belangrijkste vraag is natuurlijk: welk beroep past het best bij jou?

Lees verder
ECS_0860
Voel je thuis!

Op Het Rhedens willen we dat elke leerling zich prettig, veilig en thuis voelt. Daarom besteden we veel aandacht aan de zorg en begeleiding van onze leerlingen. 

Lees verder

Schoolleiding

Lydia-1.jpg
Locatiedirecteur
Mw. L.E.M. (Lydia) Dröge
 
 
Mentoren

Klas 1A: mw. L. Assenberg

Klas 1B: mw. M. Janssen-Koens

Klas 2A: mw. M. Vollebregt en dhr. N. Weeink

Klas 2B: mw. M. Henny-van Gemerden en mw.L. Wosgien

Klas 3A: dhr. B. Nab

Klas 3B: mw. N. Zijlstra

Bovenbouw Consumptief: Dhr. F. Doedens
Bovenbouw Dienstverlening en Zorg: Mw. B. Janse
Bovenbouw Groen: Mw. E. van Laar-Henny
Bovenbouw Techniek: Dhr. L. Delleman
Bovenbouw Verkoop: Dhr. B. Pluimers en dhr. M. Wopereis

Kom jij naar het rhedens?

Wat leuk dat je voor Het Rhedens De Tender kiest! Aanmelden gaat eenvoudig door te klikken op een van onderstaande aanmeldformulieren.

DSC_5480
Aanmeldformulier leerjaar 2+
Download (PDF)
DSC_5302
Aanmeldformulier leerjaar 1
Download (PDF)
280