Kies voor Het Rhedens De Tender!Nieuwe leerlingen
`
HomeHet Rhedens De TenderNieuwe leerlingen

Welkom bij De Tender

We hopen dat je kiest voor Het Rhedens De Tender! In dat geval moeten je ouders het aanmeldingsformulier invullen (vóór 15 maart). Dit formulier is verkrijgbaar bij je basisschool, maar je kunt het ook direct via de website invullen.

Zodra wij het aanmeldingsformulier binnen hebben, nemen we contact op met je basisschool. We bekijken dan of jij in aanmerking komt voor Het Rhedens De Tender* en we bespreken wat jij straks op onze school nodig hebt aan begeleiding. Dat schrijven we op in een ‘startdocument’. Maar dat is nog niet alles, want jij wordt uitgenodigd voor een testdag en we vragen je ouders om naar school te komen voor een kennismakingsgesprek. Zo zorgen we er samen voor dat jij meteen een goede start kunt maken op Het Rhedens De Tender. Je ouders hoeven onze uitnodiging voor het kennismakingsgesprek niet af te wachten. Zelf een afspraak maken kan ook, door te bellen naar (0313) 422 765. Je krijgt dan een rondleiding door te school en uitleg over de aanmeldingsprocedure. 

NB: Leerlingen die worden toegelaten op Het Rhedens De Tender ontvangen een ‘toelaatbaarheidsverklaring praktijkonderwijs’ (TLV) van het Samenwerkingsverband Zutphen. 

BELANGRIJKE DATA 

Open dag
Tijdens de open dag is er van alles te doen. Er zijn interessante voorlichtingsbijeenkomsten en er worden demonstraties gegeven op het gebied van natuurkunde, scheikunde, techniek, verzorging en nog veel meer vakken. Leerlingen ontvangen de bezoekers, organiseren leuke optredens en alle 8e groepers krijgen een pakket informatiemateriaal, mét een leuke verrassing! 

Minilessen
De open dag is niet het enige moment waarop je Het Rhedens De Tender beter kunt leren kennen. Je bent ook van harte welkom om minilessen te volgen. Tijdens de minilessen zie je op een leuke manier wat het onderwijs op Het Rhedens De Tender inhoudt. 

Voorlichtingsavond
Voor je ouders is er een voorlichtingsavond. We vertellen dan alles over bijvoorbeeld de onderwijsaanpak en de begeleiding op Het Rhedens De Tender. Ook wordt uitgelegd voor welke kinderen Het Rhedens De Tender een goede keuzeis. En natuurlijk is er volop gelegenheid om vragen te stellen. 

Kennismakingsmiddag
Als je eenmaal gekozen hebt voor Het Rhedens De Tender, volgt een kennismakingsmiddag. Je wordt dan uitgenodigd om op school alvast je toekomstige klas en mentor te ontmoeten.

IMG_1932
Aanmelden

Wil jij ook naar Het Rhedens De Tender? Wat leuk! Je ouders moeten dan alleen nog even het aanmeldingsformulier invullen (het liefst vóór 15 maart). Dit formulier is verkrijgbaar bij je basisschool maar ook online in te vullen op onze website.

Meld je hier aan!
Agenda-icoon
Belangrijke data

OPEN DAG

VOORLICHTINGSAVOND

MINILESSEN

Check alle data
366