Kies voor Het Rhedens De Tender!Nieuwe leerlingen
`
HomeHet Rhedens De TenderNieuwe leerlingen

Welkom bij De Tender

We hopen dat je kiest voor Het Rhedens De Tender! Je kunt je digitaal aanmelden op deze website (het liefst vóór 15 maart). 

Zodra wij de aanmelding binnen hebben, nemen we contact op met je basisschool. We bekijken dan of jij in aanmerking komt voor Het Rhedens De Tender* en we bespreken wat jij straks op onze school nodig hebt aan begeleiding. Dat schrijven we op in een ‘startdocument’. Maar dat is nog niet alles, want jij wordt uitgenodigd voor een testdag en we vragen je ouders om naar school te komen voor een kennismakingsgesprek. Zo zorgen we er samen voor dat jij meteen een goede start kunt maken op Het Rhedens De Tender. Je ouders hoeven onze uitnodiging voor het kennismakingsgesprek niet af te wachten. Zelf een afspraak maken kan ook, door te bellen naar (0313) 422 765. Je krijgt dan een rondleiding door te school en uitleg over de aanmeldingsprocedure. 

* Leerlingen die worden toegelaten op Het Rhedens De Tender ontvangen een ‘toelaatbaarheidsverklaring praktijkonderwijs’ (TLV) van het Samenwerkingsverband Zutphen. 

BELANGRIJKE DATA 

Open dag
Tijdens de open dag is er van alles te doen. Er zijn interessante voorlichtingsbijeenkomsten en er worden demonstraties gegeven op het gebied van natuurkunde, scheikunde, techniek, verzorging en nog veel meer vakken. Leerlingen ontvangen de bezoekers, organiseren leuke optredens en alle 8e groepers krijgen een pakket informatiemateriaal, mét een leuke verrassing! 

Minilessen
De open dag is niet het enige moment waarop je Het Rhedens De Tender beter kunt leren kennen. Je bent ook van harte welkom om minilessen te volgen (jaarlijks omstreeks november). Tijdens de minilessen ervaar je op een leuke manier wat het onderwijs op Het Rhedens De Tender inhoudt. 

Kennismakingsmiddag
Als je eenmaal gekozen hebt voor Het Rhedens De Tender, volgt een kennismakingsmiddag. Je wordt dan uitgenodigd om op school alvast je toekomstige klas en mentor te ontmoeten.

Guinnevere
Guinnevere over de minilessen
Leerling Guinnevere Nijhoff

"Mijn eerste kennismaking met De Tender was toen ik meedeed aan de minilessen. Dan kun je bij allerlei praktijkvakken meedoen. Zo maakten we bij horeca pannenkoeken; dat vond ik heel leuk."

Luuk Hekelaar
Luuk over het verschil met de basisschool
Leerling Luuk Heekelaar

"Het verschil met de basisschool is best groot, maar je hoeft er écht niet tegenop te zien. De Tender is een kleine school met aardige docenten. Neem vooral geen al te grote tas, want veel spullen liggen gewoon op school. En maak je geen zorgen om huiswerk, want dat krijg je niet veel op De Tender!"

Aanmelden

Wil jij ook naar Het Rhedens De Tender? Wat leuk! Je ouders moeten dan alleen nog even het online aanmeldingsformulier invullen! 

Meld je hier aan!
366