Extra uitdaging voor achtstegroepersPlusklas
`

Voor 8ste groepers met een voorsprong

Het Rhedens biedt alle ruimte aan talent. Een mooi voorbeeld daarvan is de Plusklas, bedoeld voor achtstegroepers met een voorsprong.

In de Plusklas van Het Rhedens Dieren krijg je iedere dinsdagmiddag extra uitdaging in de vorm van een serie van dertig lessen op vier gebieden: Cambridge Engels, sportplus, podiumkunsten en Techn@. Het programma op Het Rhedens Rozendaal (op donderdagmiddag) bestaat uit de volgende modules: Cambridge Engels, b├Ęta-plus, klassieke talen en cultuur & filosofie. Iedere module duurt zes weken.

Aanmelden via de basisschool
De aanmelding gaat via de basisschool. Ouders betalen een eigen bijdrage. Denk je dat de Plusklas ook iets voor jou is? Bespreek het dan met je leerkracht van de basisschool.

30 november 2021
Plusklassen voorlopig afgelast 

In verband met de huidige ontwikkelingen rondom corona, hebben wij, na overleg met de PO en VO-bestuurders en overleg met de werkgroep Plusklas, helaas moeten beslissen dat de Plusklassen van de locaties Dieren en Rozendaal van Het Rhedens voorlopig niet kunnen doorgaan. In onze overwegingen met betrekking tot dit besluit zijn de huidige corona-richtlijnen voor het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs meegenomen. Dit betekent dat de Plusklas die donderdag aanstaande zou plaatsvinden ook niet zal doorgaan.

Alternatief programma
Wij vinden het ontzettend jammer dat we dit besluit hebben moeten nemen. Ondanks de extra maatregelen die we hebben getroffen, vinden we het niet meer verantwoord om in de huidige corona-omstandigheden contacten tussen leerlingen van verschillende basisscholen in onze locaties te laten plaatsvinden. We onderzoeken of het haalbaar en wenselijk is om later in het schooljaar een alternatief programma aan te bieden. Daarover zullen wij dan uiteraard berichten.

Documenten
Plusklas aanmeldformulier

Aanmelden voor de Plusklas? Klik dan op onderstaande link!

Aanmeldformulier Plusklas
417