theoretische leerweg en havoVmbo tl/havo
`

Uitstekende voorbereiding op mbo óf havo

Onderbouw
In de vmbo-tl/havo-onderbouw krijg je de ruimte om je te ontwikkelen op het niveau dat het beste bij jou past. Naast het leergebied mens & maatschappij, krijg je allerlei andere vakken zoals science, wiskunde, Engels, Nederlands, Frans, Duits, drama, muziek en lichamelijke opvoeding. Ook krijg je afwisselende keuzeclinics. Je kunt een paar keer per jaar kiezen welke clinic je wilt volgen.

Bovenbouw
Wanneer je na twee jaar doorstroomt naar vmbo-tl, maak je een keuze met behulp van het LOB-programma voor een vakkenpakket in een van de drie profielen: economie, techniek of zorg & welzijn en begin je aan een 2-jarige bovenbouwperiode. De mogelijkheid bestaat om een extra vak te volgen: een zevende theoretisch vak of een praktijkvak.

In het laatste geval spreken we dan van vmbo-gl (gemengde leerweg). Na het examen kun je doorstromen naar het mbo. Leerlingen die willen doorstromen naar havo volgen altijd een zevende theoretisch vak en krijgen daarnaast extra begeleiding voor de overstap. In havo 3 bereid je je voor op de profielkeuze voor de bovenbouw van de havo

  • 445A6643-Verbeterd-NR.jpg
445A6598-Verbeterd-NR.jpg
Aanmelden

Wil jij ook naar Het Rhedens Dieren? Wat leuk! Je ouders moeten dan alleen nog even het online aanmeldingsformulier invullen.

Meld je hier aan!
377