Kies voor Het Rhedens Dieren!Nieuwe leerlingen
`
HomeHet Rhedens DierenNieuwe leerlingen

Welkom bij Het Rhedens Dieren

We hopen natuurlijk dat je kiest voor Het Rhedens Dieren. Je basisschool heeft aanmeldingsformulieren, maar ze staan ook op deze website (zie hiernaast). Je ouders moeten het formulier invullen (het liefst vóór 15 maart). Het Rhedens Dieren werkt nauw samen met de basisscholen. Wij ontvangen informatie van de basisschool over iedere leerling en je toekomstige mentor overlegt met jouw leerkracht van groep 8. Zo zorgen we er samen voor dat jij op Het Rhedens Dieren meteen een goede start kunt maken!

Plusklas: extra uitdaging voor achtstegroepers
Het Rhedens Dieren biedt alle ruimte aan talent. Een mooi voorbeeld daarvan is de Plusklas, bedoeld voor achtstegroepers met een voorsprong. In de Plusklas krijg je iedere dinsdagmiddag extra uitdaging in de vorm van een serie van dertig lessen op vijf gebieden: Cambridge Engels, Sportplus, Podiumkunsten, Techn@ en Klassieke Talen. De docenten hebben ervaring met hoogbegaafde leerlingen. De aanmelding gaat via de basisschool. Ouders betalen een eigen bijdrage.

Open dag
Tijdens de open dag is er van alles te doen. Er zijn interessante voorlichtingsbijeenkomsten en er worden demonstraties gegeven op het gebied van natuurkunde, scheikunde, techniek, verzorging en nog veel meer vakken. Leerlingen ontvangen de bezoekers, organiseren leuke optredens en alle 8e groepers krijgen een pakket informatiemateriaal, mét een leuke verrassing!  

Minilessen
De open dag is niet het enige moment waarop je Het Rhedens Dieren beter kunt leren kennen. Je bent ook van harte welkom om minilessen te volgen. Tijdens de minilessen zie je op een leuke manier wat het onderwijs op Het Rhedens Dieren inhoudt. 

Voorlichtingsavond
Voor je ouders is er een voorlichtingsavond. We vertellen dan alles over bijvoorbeeld de onderwijsaanpak en de begeleiding op Het Rhedens Dieren. Ook wordt uitgelegd voor welke kinderen Het Rhedens Dieren een goede keuze is. En natuurlijk is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Sanne Heitink
Sanne over Cambridge Engels

“Ik volg hier ook Cambridge Engels. Dat is een hele andere manier van Engels leren. Het is vooral leren door te doen. Ik heb het een uur per week en als ik het goed afrond, krijg ik een officieel certificaat.”

HRD-gebouw-villas-3_210
Aanmelden

Wil jij ook naar Het Rhedens Dieren? Wat leuk! Je ouders moeten dan alleen nog even het aanmeldingsformulier invullen (vóór 15 maart). Dit formulier is verkrijgbaar bij je basisschool maar ook online in te vullen op onze website.

Meld je hier aan!
Agenda-icoon
Belangrijke data

OPEN DAG
VOORLICHTINGSAVOND
MINILESSEN

Check alle data
373