Kies voor Het Rhedens Dieren!Nieuwe leerlingen
`
HomeHet Rhedens DierenNieuwe leerlingen

Welkom bij Het Rhedens Dieren

We hopen natuurlijk dat je kiest voor Het Rhedens Dieren. Je kunt je digitaal aanmelden op deze website (het liefst vóór 15 maart). Het Rhedens Dieren werkt nauw samen met de basisscholen. Wij ontvangen informatie van de basisschool over iedere leerling en je toekomstige mentor overlegt met jouw leerkracht van groep 8. Zo zorgen we er samen voor dat jij op Het Rhedens Dieren meteen een goede start kunt maken!

Plusklas: extra uitdaging voor achtstegroepers
Het Rhedens Dieren biedt alle ruimte aan talent. Een mooi voorbeeld daarvan is de Plusklas, bedoeld voor achtstegroepers met een voorsprong. De docenten hebben ervaring met hoogbegaafde leerlingen. De aanmelding gaat via de basisschool. Ouders betalen een eigen bijdrage. Voor meer informatie: KLIK HIER.

Open dag
Tijdens de open dag is er van alles te doen. Er zijn interessante voorlichtingsbijeenkomsten en er worden demonstraties gegeven op het gebied van natuurkunde, scheikunde, techniek, verzorging en nog veel meer vakken. Leerlingen ontvangen de bezoekers, organiseren leuke optredens en alle 8e groepers krijgen een pakket informatiemateriaal, mét een leuke verrassing!  

Minilessen
De open dag is niet het enige moment waarop je Het Rhedens Dieren beter kunt leren kennen. Je bent ook van harte welkom om minilessen te volgen. Tijdens de minilessen zie je op een leuke manier wat het onderwijs op Het Rhedens Dieren inhoudt. 

Voorlichtingsavond
Voor je ouders is er een voorlichtingsavond. We vertellen dan alles over bijvoorbeeld de onderwijsaanpak en de begeleiding op Het Rhedens Dieren. Ook wordt uitgelegd voor welke kinderen Het Rhedens Dieren een goede keuze is. En natuurlijk is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

Lena Boven
Lena heeft een tip voor brugklassers
Leerling Lena Boven

"Mijn tips voor brugklassers is: als je boeken mee hebt, leg dan in je kluisje wat je nog niet nodig hebt. En verder vooral jezelf blijven, dat is heel belangrijk."

Jade La Grange
Jade over de open dag
Leerling Jade La Grange

"In groep 8 heb ik de open dag van Het Rhedens Dieren bezocht. Dat was erg leuk. Bij scheikunde bijvoorbeeld, kon ik allemaal proefjes doen. Van mijn vrienden ging bijna niemand naar Het Rhedens Dieren, maar ik wilde er toch naartoe. Het voelde goed én de school is voor mij lekker dichtbij."

445A6598-Verbeterd-NR.jpg
Aanmelden

Wil jij ook naar Het Rhedens Dieren? Wat leuk! Je ouders moeten dan alleen nog even het online aanmeldingsformulier invullen.

Meld je hier aan!
Belangrijke data

OPEN DAG
VOORLICHTINGSAVOND
MINILESSEN

Check alle data
373