(H)eerlijk lunchen voor maar €9,00Restaurant Het Proeflokaal
`

Welkom bij schoolrestaurant Het Proeflokaal

Smakelijk genieten voor een klein prijsje!

Binnen de vakopleiding horeca, kunnen onze leerlingen nu ook kiezen voor het vak bediening. Om ze alle vaardigheden die je daarvoor nodig hebt zo goed mogelijk te leren, hebben we in school een sfeervol restaurant gemaakt. Dit restaurant wordt gerund door leerlingen, onder begeleiding van docenten. Een gezellige ontmoetingsplek, waar iedereen welkom is en waar de school en u iets voor elkaar kunnen betekenen.

Lunch
In ons Proeflokaal kunt u voor €9.00 inclusief een drankje komen lunchen op de vrijdagmiddag tussen 12.30 en 13.30 uur. U kunt dan genieten van een (h)eerlijke, vers bereide lunch, gemaakt met lokale producten van lokale ondernemers. Er wordt onder meer soep, salade en een vers belegd broodje geserveerd. Ook is er volop keuze aan verse koffie, thee en frisdrank. De koffie wordt vers voor u gezet vanaf €1,50. Benieuwd naar de lunchgerechten?

KLIK HIER VOOR ONZE LUNCHKAART

Vergadering en lunch
Wilt u vergaderen en lunchen? Geen probleem! U kunt namelijk ook ons gehele restaurant reserveren (uitsluitend vrijdagen). Daarbij bieden wij een stukje maatwerk; wij nemen dan ook altijd nog even contact op om uw wensen te bespreken. In het reserveringsformulier kunt u bij het onderdeel speciale (dieet)wensen aangeven dat het om een vergadering met lunch gaat.

Zelfgemaakt 
Alle gerechten worden vers bereid in onze eigen, professionele keuken.

Vragen
Neem gerust contact met ons op via 0313 422 765

Reserveren
Dat kan:

  • Per e-mail: proeflokaal@rhedens.nl
  • Via onderstaand reserveringsformulier 

LET OP: reserveren kan uitsluitend op de vrijdagmiddagen die staan aangegeven in de lunchkaart. Kies daarom bij het onderdeel Wanneer in de kalender s.v.p. ook alleen voor een vrijdag die in de lunchkaart staat. Beschikbare vrijdagen: 13 mei, 3 juni, 17 juni en 1 juli.  

Alvast bedankt en graag tot binnenkort!


* Verplicht veldHeel graag tot ziens!

logo-Proeflokaal-by-De-Tender.png
DSC_5302
Vers bereid!
461