(H)eerlijk lunchen voor maar €7,50Restaurant Het Proeflokaal
`

Welkom bij schoolrestaurant Het Proeflokaal

Smakelijk genieten voor een klein prijsje!

Beste gasten en belangstellenden,

Binnen de vakopleiding horeca, kunnen onze leerlingen nu ook kiezen voor het vak bediening. Om ze alle vaardigheden die je daarvoor nodig hebt zo goed mogelijk te leren, hebben we in school een sfeervol restaurant gemaakt. Dit restaurant wordt gerund door leerlingen, onder begeleiding van docenten. Een gezellige ontmoetingsplek, waar iedereen welkom is en waar de school en u iets voor elkaar kunnen betekenen.

Lunch
In eerste instantie zijn we op zoek naar gasten die voor €7.50 bij ons willen lunchen op vrijdagmiddag tussen 12.30 en 13.30 uur. Zij kunnen dan genieten van een (h)eerlijke, vers bereide lunch, gemaakt met lokale producten van lokale ondernemers. Er wordt onder meer soep, salade en een vers belegd broodje geserveerd, samen met een drankje. Benieuwd naar de lunchgerechten?

KLIK HIER VOOR ONZE LUNCHKAART

Vergadering en lunch
Wilt u vergaderen en lunchen? Geen probleem! U kunt namelijk ook ons gehele restaurant reserveren (uitsluitend voor vrijdagen). Een stukje maatwerk, dus wij nemen altijd nog even contact met u op om uw wensen te bespreken. In het reserveringsformulier kunt u bij het onderdeel speciale (dieet)wensen aangeven dat het om een vergadering en lunch gaat.

Zelfgemaakt 
Alle gerechten worden vers bereid in onze eigen, professionele keuken.

Vragen
Neem gerust contact met ons op via 0313 422 765

Reserveren
Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

  • Per e-mail: proeflokaal@rhedens.nl
  • Telefonisch: 0313 422 765
  • Via onderstaand reserveringsformulier 

Online reserveren
Reserveren kan ook via onderstaand reserveringsformulier. 
LET OP: reserveren kan uitsluitend op de vrijdagmiddag en dan alleen de vrijdagmiddagen die staan aangegeven in de lunchkaart! Kies daarom bij het onderdeel 'Wanneer' in de kalender s.v.p. ook alleen voor een vrijdag die in de lunchkaart staat.

Beschikbare vrijdagen: 10 december 2021, 14 januari 2022, 28 januari 2022, 18 februari 2022, 11 maart 2022 en 8 april 2022.

Alvast bedankt en graag tot binnenkort!

* Verplicht veldHeel graag tot ziens!

logo-Proeflokaal-by-De-Tender.png
DSC_5302
Vers bereid!
461