(H)eerlijk dineren voor maar €14,50Restaurant Het Proeflokaal
`

Welkom bij schoolrestaurant Het Proeflokaal

Smakelijk genieten voor een klein prijsje!

Binnen de vakopleiding horeca, kunnen onze leerlingen kiezen voor het vak keuken of bediening. Om ze alle vaardigheden zo goed mogelijk te leren, hebben we in school ons sfeervolle restaurant Het Proeflokaal. Dit schoolrestaurant wordt gerund door leerlingen, onder begeleiding van docenten. Een gezellige ontmoetingsplek, waar iedereen welkom is en waar de school en u iets voor elkaar kunnen betekenen.

De leerlingen hebben al verschillende lunches bereid en vele gasten mogen ontvangen en bedienen. De reacties van de gasten zijn steeds weer erg positief en ze hebben veel waardering voor de leerlingen.

Driegangendiner
Vanaf december kunt u weer komen eten bij Het Proeflokaal. Naast een lunch gaan we nu ook een heus driegangendiner uitserveren. Voor €14,50, inclusief een drankje, bereiden onze leerlingen in de keuken een verrassingsmenu. Vanzelfsprekend passen alle gerechten bij het seizoen en komen de ingrediënten uit de regio. Wilt u deze gerechten ook proeven? Op deze pagina kunt u zich online aanmelden.

Heeft u dieetwensen of allergieën, dan proberen wij daar rekening mee te houden. Als dit niet mogelijk is, zullen wij dat uiteraard met u overleggen. Vermeld bijzonderheden in ieder geval bij uw reservering via onze website of via proeflokaal@rhedens.nl.

Op onderstaande data bent u om 17.30 uur van harte welkom voor een driegangendiner in Het Proeflokaal.

  • Week 16 - maandag 17 april 2023

U kunt ook nog bij ons lunchen!
Maar dat is nog niet alles, want wij gaan ook nog een aantal van onze succesvolle lunches verzorgen.
Op onderstaande data bent u van harte welkom vanaf 13.00 uur:

  • Maandag 3 april 2023

NB: Vanwege personele bezetting is het momenteel onzeker op welke dagen Het Proeflokaal open is. We hopen op korte termijn meer data te kunnen vermelden waarop u kunt komen dineren en lunchen.

Zelfgemaakt 
Alle gerechten worden vers bereid in onze eigen, professionele keuken.

Vragen
Neem gerust contact met ons op via 0313 422 765

Reserveren

  • Per e-mail: proeflokaal@rhedens.nl
  • Via onderstaand reserveringsformulier 

LET OP: reserveren kan uitsluitend op de maandagavonden die hierboven staan aangegeven. Kies daarom bij het onderdeel Wanneer in de kalender s.v.p. ook alleen voor een maandag die in bovenstaand overzicht staat. 

Alvast bedankt en graag tot binnenkort!


* Verplicht veldHeel graag tot ziens!

Guinnevere
Guinnevere over horeca
Leerling Guinnevere Nijhoff

"Horeca vind ik het leukste vak. Vooral omdat andere mensen blij worden van iets dat jij maakt. Soms mag ik van een bepaald recept dat ik heb gekookt ook wel eens iets mee naar huis nemen."

logo-Proeflokaal-by-De-Tender.png
DSC_5302
Vers bereid!
461