Onderwijs op maatGezonde school
`

Een gezonde school!

In maart 2019 heeft De Tender het vignet Gezonde School behaald. Hiermee voldoen we aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. 

Het vignet is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen. Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval. 

Onze school heeft speciale aandacht voor het themacertificaat voeding. Hiervoor zetten we de volgende activiteiten in: gezonde lunches, aandacht voor gezonde voeding tijdens de lessen, een gratis watertappunt en elke dag gratis groente en fruit in de schoolkantine.

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.

DSC_5560
Wij zijn een gezonde school!
Aanmelden

Wil jij ook naar Het Rhedens De Tender? Wat leuk! Je ouders moeten dan alleen nog even het aanmeldingsformulier invullen (vóór 15 maart). Dit formulier is verkrijgbaar bij je basisschool maar ook online in te vullen op onze website.

Meld je hier aan!
441