Het RhedensRozendaal
rz01  
Het RhedensRozendaal

Eigentijds havo-, atheneum- en gymnasiumonderwijs

Kenmerkend voor Het Rhedens Rozendaal is dat we willen dat leerlingen het maximale uit hun middelbareschooltijd halen. In alle opzichten. Dus méér leren dan de verplichte lesstof. Veel nadruk op je persoonlijke ontwikkeling. Creatief en kritisch leren denken. Plus tijd voor ontspanning door de vele extra activiteiten. Want leren op Het Rhedens Rozendaal is vooral ook ontzettend leuk!

Op Het Rhedens Rozendaal kan de leerling havo-, atheneum- en gymnasiumonderwijs volgen. Lees verder

Lestijden

Je lesrooster vind je op Infoweb; de pagina met basisroosters en dagroosters van Het Rhedens Rozendaal. Leerlingen kunnen inloggen met gebruikersnaam en wachtwoord (als je de inloggegevens niet weet, kun je die aan je mentor vragen).

pauze 9
Ochtend
 • 1e lesuur: 08.30 - 09.20
 • 2e lesuur: 09.20 - 10.10
 • pauze (1e): 10.10 - 10.30
 • 3e lesuur: 10.30 - 11.20
 • 4e lesuur: 11.20 - 12.10
 • pauze (2e): 12.10 - 12.40
school buiten 3
Middag
 • 5e lesuur: 12.40 - 13.30
 • 6e lesuur: 13.30 - 14.20
 • pauze (3e): 14.20 - 14.35
 • 7e lesuur: 14.35 - 15.25
 • 8e lesuur: 15.25 - 16.15

Op Het Rhedens Rozendaal willen we dat iedere leerling zich maximaal ontwikkelt. Dat betekent dat de gebruikelijke schoolvakken voor ons niet genoeg zijn. We willen dat je méér doet. Daarom hebben we in de onder- en bovenbouw Studium Generale, een programma met allerlei leerzame en leuke modules.

Lees verder
kunst 2
Studium Generale
Tatum studie
Een kleine school

Het Rhedens Rozendaal is een kleine school, onderverdeeld in drie afdelingen (onderbouw havo/atheneum/gymnasium, bovenbouw havo en bovenbouw atheneum/gymnasium). Binnen die afdelingen kent iedereen elkaar, zowel leerlingen als docenten. Je voelt je dus snel thuis.

Lees verder
BSO2
Stages

Als leerling van Het Rhedens Rozendaal ga je regelmatig op pad om de wereld buiten de schoolmuren te verkennen. Een goed voorbeeld is de maatschappelijke stage in de derde klas.

Lees verder
proef
Kenniscreatie

Het doel van lessen is leren en kennis toepassen. Op Het Rhedens Rozendaal gaan we een stapje verder. Je wordt uitgedaagd om op andere manieren naar dingen te kijken en zo nieuwe kennis en nieuwe ideeën te ontwikkelen. Dat noemen we kenniscreatie.

Lees verder

Schoolleiding

Locatiedirecteur
Mw. C.J.M. (Clemy) Oomens
 
Afdelingsleiders
 
Onderbouw:  mw. M. van Kleef en mw. A.C. Schiffeleers (leerjaar 3)

Bovenbouw HAVO:  dhr. W. Bary
Bovenbouw ATH. EN GYMN.:  dhr. W. Bary
 
 

Kom jij naar Het Rhedens?

Wat leuk dat je voor Het Rhedens Rozendaal kiest! Aanmelden gaat eenvoudig door te klikken op een van onderstaande aanmeldformulieren.

portret
Aanmeldformulier leerjaar 2+
Download (PDF)
Melle in klas
Aanmeldformulier leerjaar 1
Download (PDF)
294