Belangrijke data
`
HomeGroep 7 en 8Belangrijke data

Belangrijke data schooljaar 2023-2024

MINILESSEN VOOR LEERLINGEN VAN GROEP 8 
In november organiseren we onze minilessen. Minilessen zijn korte lesjes die een indruk geven van een vak. Tijdens de minilessen ervaar je op een leuke manier wat het onderwijs op Het Rhedens inhoudt. En natuurlijk kun je dan ook alvast zien hoe de school er van binnen uitziet. Nu al benieuwd naar onze lessen? Ga dan naar het kopje 'Kijk mee in de les', verderop deze pagina! 

AANMELDEN MINILESSEN

* Minilessen Het Rhedens De Tender: dinsdag 21 november 2023 van 13.00 tot 15.00 uur
   KLIK HIER om je aan te melden voor de minilessen op Het Rhedens De Tender.
* Minilessen Het Rhedens Dieren: dinsdag 21 en woensdag 22 november 2023 van 13.00 tot 15.00 uur
   KLIK HIER om je aan te melden voor de minilessen op Het Rhedens Dieren.
* Minilessen Het Rhedens Rozendaal: dinsdag 21 en woensdag 22 november 2023 van 13.00 tot 15.00 uur
   KLIK HIER om je aan te melden voor de minilessen op Het Rhedens Rozendaal.

RONDLEIDINGEN VOOR OUDERS/VERZORGERS EN LEERLINGEN VAN GROEP 7 & 8
In november organiseert Het Rhedens rondleidingen voor ouders/verzorgers en leerlingen van groep 7 & 8.

AANMELDEN RONDLEIDING

KLIK HIER voor een rondleiding in Het Rhedens Dieren.
KLIK HIER voor een rondleiding in Het Rhedens Rozendaal.

Voor een rondleiding op Rhedens De Tender kunt u direct contact opnemen via infodetender@hetrhedens.nl of door te bellen naar 0313 422 765.

OPEN DAG ZATERDAG - 27 JANUARI 2024
Het Rhedens organiseert haar open dag altijd de laatste zaterdag van januari. Tijdens onze open dag zijn er diverse voorlichtingsrondes en demonstraties. Er worden optredens verzorgd en bezoekers kunnen deelnemen aan activiteiten en workshops. Ook geeft elke locatie informatiemateriaal mee in een leuke linnen tas. 

VOORLICHTINGSAVOND - DINSDAG 21 EN WOENSDAG 22 FEBRUARI 2024  
Voor ouders en verzorgers van leerlingen van groep 8 organiseren we een voorlichtingsavond. We vertellen dan alles over bijvoorbeeld ons onderwijs en de begeleiding op Het Rhedens. Ook wordt uitgelegd voor welke kinderen Het Rhedens een goede keuze is. En natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen. 

  • Het Rhedens Dieren donderdag 22 februari 2024 van 19.30 tot 21.00 uur.
  • Het Rhedens Rozendaal woensdag 21 februari 2024 van 19.30 tot 21.00 uur.
  • Het Rhedens De Tender houdt geen voorlichtingsavond.

INTRODUCTIEMIDDAG BRUGKLASLEERLINGEN: DINSDAG 11 JUNI 2024
Om de overstap naar de middelbare school makkelijker te maken, organiseren wij voor alle locaties op dinsdag 11 juni 2024 een introductiemiddag voor onze nieuwe brugklasleerlingen. Deze dag kunnen leerlingen alvast kennismaken met hun nieuwe klas en met de mentor en ervaren hoe een middag op Het Rhedens eruitziet. 

KIJK MEE IN DE LES!
Omdat we groep 7 en 8 leerlingen natuurlijk heel graag een indruk willen geven van de diverse vakken op Het Rhedens, hebben we daar filmpjes van gemaakt. Eigenlijk een soort online minilessen, waardoor toekomstige leerlingen alsnog een goede indruk krijgen van de lessen die worden gegeven op deze locaties. Zo kunnen ze alvast een beetje meekijken in de les.

  • Benieuwd naar de filmpjes van Het Rhedens De Tender? Klik dan HIER!
  • Benieuwd naar de filmpjes van Het Rhedens Dieren? Klik dan HIER! 
  • Benieuwd naar de filmpjes van Het Rhedens Rozendaal? Klik dan HIER! 

GEZAMENLIJKE WEBSITE KIESJENIEUWESCHOOL.NL
Uw zoon of dochter zit in groep 8 van de basisschool. De komende maanden gaat hij of zij een belangrijke keuze maken: naar welke middelbare school ga ik volgend jaar? Om u en uw kind bij deze keuze te helpen, hebben de middelbare scholen in Arnhem en omgeving een gezamenlijke website gemaakt. 

Kiesjenieuweschool.nl

GEZAMENLIJKE WEBSITE MIJNVOSCHOOL.NL
Benieuwd naar de middelbare scholen in Zutphen en omgeving? Om u en uw kind een handje te helpen, stellen zij zich op deze website voor. Zo krijgt u een eerste indruk van de verschillende scholen en hun onderwijs!

Mijnvoschool.nl

Jade La Grange
Jade over de open dag
Leerling Jade La Grange

"In groep 8 heb ik de open dag van Het Rhedens Dieren bezocht. Dat was erg leuk. Bij scheikunde bijvoorbeeld, kon ik allemaal proefjes doen. Van mijn vrienden ging bijna niemand naar Het Rhedens Dieren, maar ik wilde er toch naartoe. Het voelde goed én de school is voor mij lekker dichtbij."

Jasper 1 website bewerkt.png
Jasper over de open dag
Leerling Jasper Ruzius

In groep 8 bezocht ik de open dag van Het Rhedens Rozendaal. Ik vond het meteen een hele toffe school. Overzichtelijk, niet te groot en mooi in het groen. Het sprak me enorm aan.

Hilde Kappen
Hilde over de introductiemiddag
Leerling Hilde Kappen

"Toen ik nog in groep 8 zat, kreeg ik vlak voor de zomervakantie nog een introductiemiddag op Het Rhedens Rozendaal. Dat is fijn, want dan weet je al bij wie je in de klas komt en kun je al een beetje kennismaken."

Guinnevere
Guinnevere over de minilessen
Leerling Guinnevere Nijhoff

"Mijn eerste kennismaking met De Tender was toen ik meedeed aan de minilessen. Dan kun je bij allerlei praktijkvakken meedoen. Zo maakten we bij horeca pannenkoeken; dat vond ik heel leuk."

405