Belangrijke data
`
HomeGroep 7 en 8Belangrijke data

Belangrijke data

ONLINE VOORLICHTINGSAVOND 2021 

Voor ouders van leerlingen van groep 8 is er een online voorlichtingsavond. We vertellen dan alles over bijvoorbeeld ons onderwijs en de begeleiding op Het Rhedens. Ook wordt uitgelegd voor welke kinderen Het Rhedens een goede keuze is. En natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen. De online voorlichtingsavonden op Het Rhedens Dieren en Het Rhedens Rozendaal zijn in februari 2021.

Het Rhedens Dieren: dinsdag 23 februari 2021 vanaf 19.00 uur
De online voorlichtingsavond van Het Rhedens Dieren kunt u terugkijken via DEZE LINK

Het Rhedens Rozendaal: woensdag 10 februari 2021 vanaf 19.30 uur
De online voorlichtingsavond van Het Rhedens Rozendaal kunt u terugkijken via DEZE LINK

Het Rhedens De Tender: op school, op individuele afspraak. Op maandag 22 februari 2021 en dinsdag 23 februari 2021 werden diverse rondleidingen gegeven. U kunt nog steeds een rondleiding aanvragen. Dat kan telefonisch via 0313 422 765. 


HET RHEDENS APP

Download onze Het Rhedens App!

1. Download de gratis Open Dag App via de App of Play Store.
2. Zoek en selecteer onze school of scan de QR code in de app.

3. De app wordt nu standaard geopend als de app van Het Rhedens.

In de app kun je kiezen naar welke locatie je wilt. Daarvoor ga je naar het tandwieltje linksboven in beeldscherm!

INFORMATIEPAKKET

Het informatiepakket dat we altijd uitdelen tijdens de open dag, kun je nu heel makkelijk via deze website aanvragen. Sturen we het gewoon naar je op; handig toch? KLIK HIER

MINILESSEN

De open dag is niet het enige moment waarop je Het Rhedens beter kunt leren kennen. Je bent ook van harte welkom om minilessen te volgen. Minilessen zijn korte lesjes die een indruk geven van een vak. Tijdens de minilessen ervaar je op een leuke manier wat het onderwijs op Het Rhedens inhoudt. 

In goed overleg met scholen in de regio is afgesproken om fysieke voorlichtingsactiviteiten, waaronder de minilessen, in ieder geval tot 21 maart 2021 uit te stellen. Het bij elkaar brengen van groep 8 leerlingen van zoveel verschillende basisscholen en in zulke grote getale, vinden we gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus te risicovol. Na de voorjaarsvakantie wordt opnieuw bekeken of er mogelijkheden zijn om leerlingen uit groep 8 die de overstap maken naar het voortgezet onderwijs, te ontvangen op onze scholen, zodat ze na de zomer toch met een goed gevoel aan hun nieuwe avontuur beginnen.

Wij verzoeken u vriendelijk om onderstaand formulier tóch in te vullen. Dan nemen wij via e-mail contact met u op, indien blijkt dat het weer mogelijk is fysiek activiteiten op school te organiseren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de aanmelding van uw zoon/dochter/leerling. 

Het Rhedens De Tender 
Het Rhedens Dieren 
Het Rhedens Rozendaal
 

GEZAMENLIJKE WEBSITE VERVANGT FYSIEKE SCHOLENMARKTEN!

Uw zoon of dochter zit in groep 8 van de basisschool. De komende maanden gaat hij of zij een belangrijke keuze maken: naar welke middelbare school ga ik volgend jaar? Om u en uw kind bij deze keuze te helpen, werken de middelbare scholen in Arnhem en omgeving aan een gezamenlijke website. Deze vervangt de fysieke scholenmarkten in november en december die vanwege de corona-omstandigheden niet kunnen doorgaan.

Kiesjenieuweschool.nl
Sinds 1 december 2020 staat het nieuwe, online vertrekpunt voor het kiezen van een passende middelbare school voor u klaar op kiesjenieuweschool.nl. Op deze website kunt u samen met uw kind op ontdekkingstocht!

Wat vind ik zoal op deze website?

  • De mogelijkheid een passende school te zoeken op basis van het schooladvies van uw kind;
  • Sfeerfilmpjes en presentatievideo’s van alle scholen in de regio Arnhem/Overbetuwe/Liemers;
  • Schoolkeuzefilm met uitleg over het voortgezet onderwijs;
  • Digitale schoolkeuzegids waarin alle middelbare scholen zich uitgebreid presenteren;
  • Data van de online open dagen in januari en februari.

INTRODUCTIEMIDDAG

Om de overstap naar de middelbare school makkelijker te maken, organiseren wij in juni een introductiemiddag voor onze nieuwe brugklasleerlingen. Deze dag kunnen leerlingen alvast kennismaken met hun nieuwe klas en met de mentor en ervaren hoe een middag op Het Rhedens eruitziet. 


 

FlyerA5-voorlichtingsavond 2021-V2.jpg
Voorlichtingsavond
aanmelden.png
via onderstaande linkjes

Aanmeldformulier leerjaar 1
Aanmeldformulier leerjaar 2+

Vanwege de huidige corona-omstandigheden, is de aanmeldingstermijn met 1 week verlengd. Dat betekent dat je je kunt aanmelden tot 22 maart 2021 (in plaats van 15 maart)!

405