Kaderberoepsgerichte leerweg en theoretische leerwegVmbo kl/tl
`

Doorgroeien wanneer het kan

De vmbo kl/tl* (theoretische leerweg)-onderbouw kent drie leergebieden van samenwerkende vakken: mens & maatschappij, mens & natuur en natuur & techniek. Daarnaast is er veel aandacht voor talen en staan wiskunde, beeldende vorming, muziek en lichamelijke opvoeding op het rooster. In de onderbouw krijg je de mogelijkheid om je te ontwikkelen op het niveau dat bij je past.

Bovenbouw
Als je na twee jaar doorstroomt naar de bovenbouw vmbo-kl, kies je een van de praktische profielen: economie & ondernemen; produceren, installeren & energie of zorg & welzijn. Stroom je door naar vmbo-tl, dan maak je een keuze uit de meer theoretische profielen: economie, techniek of zorg en welzijn. Ook bij deze keuze biedt het LOB-programma hulp en worden je ouders betrokken.

* vmbo tl: voorheen mavo

SanderWeb-1
Je veilig, gehoord en gezien voelen

“Wat mij betreft hangt goed onderwijs nauw samen met het welbevinden van een leerling," vertelt docent Sander Demmink. "Dat die zich veilig, gehoord en gezien voelt door zowel docenten als klasgenoten, vormt de basis om optimaal te kunnen leren en ontwikkelen.”

HRD-gebouw-villas-3_210
Aanmelden

Wil jij ook naar Het Rhedens Dieren? Wat leuk! Je ouders moeten dan alleen nog even het aanmeldingsformulier invullen (vóór 15 maart). Dit formulier is verkrijgbaar bij je basisschool maar ook online in te vullen op onze website.

Meld je hier aan!
376