Een fijne school waar je ontzettend veel leert!De Tender
`

Welkom bij Het Rhedens De Tender

Iedere school pakt het onderwijs op z’n eigen manier aan. Kenmerkend voor Het Rhedens De Tender is dat we altijd voor de plus gaan. Onze instelling is: probeer het, want je kunt meer dan je denkt. Meestal hebben we gelijk en zien we leerlingen dingen doen die ze zelf niet voor mogelijk hadden gehouden. Het resultaat: leerlingen die echt iets kunnen en die trots zijn op zichzelf. En wij zijn net zo trots.

Een kleine school
Het Rhedens De Tender is een kleinschalige school, gewoon omdat we ook écht klein zijn. De cijfers spreken voor zich: we hebben circa 140 leerlingen en per klas maximaal 15 leerlingen. Een groot voordeel van een kleine school is dat iedereen elkaar kent, zowel de leerlingen onderling als de medewerkers. Je wordt gezien, gehoord en begrepen. En als er iets is, wordt dat snel opgemerkt. Door de ‘korte lijntjes’ kunnen we direct reageren. Op Het Rhedens De Tender mag je zijn wie je bent. Wij vinden het juist mooi dat mensen verschillend zijn.

Door de kleinschaligheid is Het Rhedens De Tender een stabiele en veilige omgeving voor de leerlingen. De medewerkers zijn betrokken en zorgzaam. We vertrouwen elkaar en we zijn eerlijk tegen elkaar. Als we afspraken maken, komen we die na en we weten van elkaar wat we wel en niet accepteren. Dit alles samen zorgt voor een fijne school, waar iedereen zich thuis en welkom voelt. 

Praktijkonderwijs op maat

  • Leren binnen en buiten de school
  • Groot aanbod aan vakopleidingen
  • Echt kleinschalig onderwijs
  • Uitstekende leerlingbegeleiding

NIEUW: PRO/VMBO-BASIS!
In schooljaar 2020-2021 starten Het Rhedens De Tender en Het Rhedens Dieren (bij voldoende aanmeldingen) een pilot voor een pro/vmbo-basis leerroute: een passend onderwijsaanbod voor leerlingen die zich bij de start van het voortgezet onderwijs op de grens tussen praktijkonderwijs en vmbo-basis bevinden. KLIK HIER voor de flyer!

Marjolijn Henny-van Gemerden
Docent Marjolijn Henny-van Gemerden

"De Tender is een overzichtelijke, mooie en veilige school. We vinden het belangrijk dat leerlingen zich goed voelen en voldoende zelfvertrouwen hebben (of krijgen) om zich steeds verder te ontwikkelen. Elke leerling heeft zijn eigen kwaliteiten; wij helpen ze om te ontdekken wat ze het liefste willen en het beste kunnen. Samen zorgen we ervoor dat leerlingen zo goed mogelijk zijn voorbereid op de maatschappij."

Desney Onstein
Desney over De Tender

“Wat ik zo fijn vind aan De Tender, is dat het hier niet zo groot is, maar klein en gezellig.”

355