Een fijne school waar je ontzettend veel leert!De Tender
`

Welkom bij Het Rhedens De Tender

Iedere school pakt het onderwijs op z’n eigen manier aan. Kenmerkend voor Het Rhedens De Tender is dat we altijd voor de plus gaan. Onze instelling is: probeer het, want je kunt meer dan je denkt. Meestal hebben we gelijk en zien we leerlingen dingen doen die ze zelf niet voor mogelijk hadden gehouden. Het resultaat: leerlingen die echt iets kunnen en die trots zijn op zichzelf. En wij zijn net zo trots.

Een kleine school
Het Rhedens De Tender is een kleinschalige school, gewoon omdat we ook écht klein zijn. De cijfers spreken voor zich: we hebben circa 140 leerlingen en per klas maximaal 15 leerlingen. Een groot voordeel van een kleine school is dat iedereen elkaar kent, zowel de leerlingen onderling als de medewerkers. Je wordt gezien, gehoord en begrepen. En als er iets is, wordt dat snel opgemerkt. Door de ‘korte lijntjes’ kunnen we direct reageren. Op Het Rhedens De Tender mag je zijn wie je bent. Wij vinden het juist mooi dat mensen verschillend zijn.

Door de kleinschaligheid is Het Rhedens De Tender een stabiele en veilige omgeving voor de leerlingen. De medewerkers zijn betrokken en zorgzaam. We vertrouwen elkaar en we zijn eerlijk tegen elkaar. Als we afspraken maken, komen we die na en we weten van elkaar wat we wel en niet accepteren. Dit alles samen zorgt voor een fijne school, waar iedereen zich thuis en welkom voelt. 

Praktijkonderwijs op maat

  • Leren binnen en buiten de school
  • Groot aanbod aan vakopleidingen
  • Echt kleinschalig onderwijs
  • Uitstekende leerlingbegeleiding
IMG_1932
Aanmelden

Wil jij ook naar Het Rhedens De Tender? Wat leuk! Je ouders moeten dan alleen nog even het aanmeldingsformulier invullen (het liefst vóór 15 maart). Dit formulier is verkrijgbaar bij je basisschool maar ook online in te vullen op onze website.

Meld je hier aan!
Alicia Trentelman HRT
Alicia Trentelman vindt het fijn op De Tender

Ik ben geen grote fan van school, maar ik snap dat het belangrijk is. Het Rhedens De Tender is een goede en gezellige school. Je kunt met iedereen praten. De leraren zijn aardig, hoewel je natuurlijk met de ene leraar meer hebt dan met de andere. Je leert veel van ze, maar ik vind koken het leukste vak.

355