Een fijne school waar je ontzettend veel leert!De Tender
`

Welkom bij Het Rhedens De Tender

Iedere school pakt het onderwijs op z’n eigen manier aan. Kenmerkend voor Het Rhedens De Tender is dat we altijd voor de plus gaan. Onze instelling is: probeer het, want je kunt meer dan je denkt. Meestal hebben we gelijk en zien we leerlingen dingen doen die ze zelf niet voor mogelijk hadden gehouden. Het resultaat: leerlingen die echt iets kunnen en die trots zijn op zichzelf. En wij zijn net zo trots.

Neem een kijkje in onze school
Ben je benieuwd hoe ons gebouw er van binnen uitziet? De lokalen, de aula, de praktijkruimtes, de receptie enzovoorts...klik dan HIER! 

Vakfilmpjes
Benieuwd naar de vakken die we geven?
We hebben er korte filmpjes van gemaakt! Klik HIER!

Een kleine school
Het Rhedens De Tender is een kleinschalige school, gewoon omdat we ook écht klein zijn. De cijfers spreken voor zich: we hebben zo'n 110 leerlingen en per klas circa 15 leerlingen. Een groot voordeel van een kleine school is dat iedereen elkaar kent, zowel de leerlingen onderling als de medewerkers. Je wordt gezien, gehoord en begrepen. En als er iets is, wordt dat snel opgemerkt. Door de ‘korte lijntjes’ kunnen we direct reageren. Op Het Rhedens De Tender mag je zijn wie je bent. Wij vinden het juist mooi dat mensen verschillend zijn.

Door de kleinschaligheid is Het Rhedens De Tender een stabiele en veilige omgeving voor de leerlingen. De medewerkers zijn betrokken en zorgzaam. We vertrouwen elkaar en we zijn eerlijk tegen elkaar. Als we afspraken maken, komen we die na en we weten van elkaar wat we wel en niet accepteren. Dit alles samen zorgt voor een fijne school, waar iedereen zich thuis en welkom voelt. 

Praktijkonderwijs op maat

  • Leren binnen en buiten de school
  • Groot aanbod aan vakopleidingen
  • Echt kleinschalig onderwijs
  • Uitstekende leerlingbegeleiding

PRO/VMBO-BASIS!
In samenwerking met Het Rhedens Dieren biedt Het Rhedens De Tender een pro/vmbo-basis leerroute aan: een passend onderwijsaanbod voor leerlingen die zich bij de start van het voortgezet onderwijs op de grens tussen praktijkonderwijs en vmbo-basis bevinden.

KLIK HIER voor de flyer!

Heeft u vragen? Mail dan naar infodetender@hetrhedens.nl of bel via 0313 422 765

Werken met een Chromebook
Op Het Rhedens De Tender werk je met een Chromebook en het programma Google for Education. In de eerste schoolweek krijg je alle informatie over hoe een Chromebook werkt en wat je er allemaal mee gaat doen. Natuurlijk heb je ook nog boeken, maar daarnaast zul je steeds meer gebruikmaken van digitale leermiddelen.


 

Luuk Hekelaar
Luuk over De Tender
Leerling Luuk Heekelaar

"Je leert hier vooral door bezig te zijn. Natuurlijk leren we ook uit boeken, maar vooral door te doen. En dat past bij mij."

Guinnevere
Guinnevere over haar docenten
Leerling Guinnevere Nijhoff

"Er zijn hier leuke docenten. Je kunt goed met ze praten en ze zijn gezellig."

Schoolleiding

Locatiedirecteur
Mw. L.E.M. (Lydia) Dröge
 
Mentoren & Vertrouwenspersonen

MENTOREN
Klas 1A:
mw. L. Assenberg en mw. M. van der Heijden
Klas 1B: mw. M. Janssen
Klas 2A: mw. A. Kuiters
Klas 2B: dhr. R. Huhnholz en mw. P. Brandenbarg
Klas 3A: mw. J. de Jong en mw. L. Assenberg
Klas 3B: mw. N. zijlstra

Bovenbouw verkoop en techniek: dhr. M. Wopereis
Bovenbouw horeca en dienstverlening & zorg: mw. O. Habbati
Bovenbouw Entree-groep: mw. M. Bik

VERTROUWENSPERSONEN
Mw. I. Starink-Kettelerij en dhr. M. Wopereis

355