Belangrijke data
`
HomeBelangrijke data

Belangrijke data
 

OPEN DAG

OPEN DAG 2021 WORDT ONLINE!

De laatste zaterdag van januari houdt Het Rhedens altijd open dag van 09.30 tot 13.30 (De Tender tot 12.30). Normaal gesproken doen we dat op school, alleen kan dat deze keer niet vanwege coronamaatregelen.

Dit jaar organiseren we de open dag ONLINE! We zijn volop bezig om dat voor jou zo leuk en interessant mogelijk te maken. Ben je nieuwsgierig? Binnenkort kun je onze open dag app downloaden. √Čn: het informatiepakket dat we altijd uitdelen tijdens de open dag, kun je over een tijdje heel makkelijk via deze website aanvragen. Sturen we het gewoon naar je op; handig toch?

Binnenkort volgt hierover nog meer informatie op onze website: hou die dus goed in de gaten!

MINILESSEN

De open dag is niet het enige moment waarop je Het Rhedens beter kunt leren kennen. Je bent ook van harte welkom om minilessen te volgen. Minilessen zijn korte lesjes die een indruk geven van een vak. Tijdens de minilessen ervaar je op een leuke manier wat het onderwijs op Het Rhedens inhoudt. Wil jij wel een miniles bij ons volgen? Aanmelden kan via onderstaande linkjes. 

Het Rhedens De Tender: woensdag 10 februari van 13.00 tot 15.00 uur.
Het Rhedens Dieren: dinsdag 9 en woensdag 10 februari van 13.00 tot 15.00 uur.
Het Rhedens Rozendaal: dinsdag 9 en woensdag 10 februari van 14.00 tot 16.00 uur.

SCHOLENMARKTEN

GEZAMENLIJKE WEBSITE VERVANGT FYSIEKE SCHOLENMARKTEN!

Uw zoon of dochter zit in groep 8 van de basisschool. De komende maanden gaat hij of zij een belangrijke keuze maken: naar welke middelbare school ga ik volgend jaar? Om u en uw kind bij deze keuze te helpen, werken de middelbare scholen in Arnhem en omgeving aan een gezamenlijke website. Deze vervangt de fysieke scholenmarkten in november en december die vanwege de corona-omstandigheden niet kunnen doorgaan.

Kiesjenieuweschool.nl
Sinds 1 december 2020 staat het nieuwe, online vertrekpunt voor het kiezen van een passende middelbare school voor u klaar op kiesjenieuweschool.nl. Op deze website kunt u samen met uw kind op ontdekkingstocht!

Wat vind ik zoal op deze website?

  • De mogelijkheid een passende school te zoeken op basis van het schooladvies van uw kind;
  • Sfeerfilmpjes en presentatievideo‚Äôs van alle scholen in de regio Arnhem/Overbetuwe/Liemers;
  • Schoolkeuzefilm met uitleg over het voortgezet onderwijs;
  • Digitale schoolkeuzegids waarin alle middelbare scholen zich uitgebreid presenteren;
  • Data van de online open dagen in januari en februari.

VOORLICHTINGSAVOND

VOORLICHTINGSAVOND 2021 VINDT ONLINE PLAATS!

Voor ouders van leerlingen van groep 8 is er een online voorlichtingsavond. We vertellen dan alles over bijvoorbeeld ons onderwijs en de begeleiding op Het Rhedens. Ook wordt uitgelegd voor welke kinderen Het Rhedens een goede keuze is. En natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen. De eerstvolgende online voorlichtingsavond op Het Rhedens Dieren en Het Rhedens Rozendaal zijn in februari 2021. Hoe u zich daar voor kunt aanmelden, wordt nog op een later moment gecommuniceerd via onze website.

Het Rhedens Dieren: dinsdag 23 februari 2021 vanaf 19.00 uur 
Het Rhedens Rozendaal: woensdag 10 februari 2021 vanaf 19.30 uur

INTRODUCTIEMIDDAG

Om de overstap naar de middelbare school makkelijker te maken, organiseren wij in juni een introductiemiddag voor onze nieuwe brugklasleerlingen. Deze dag kunnen leerlingen alvast kennismaken met hun nieuwe klas en met de mentor en ervaren hoe een middag op Het Rhedens eruitziet. 


 

Open dag 2021 web.jpg
Open dag 2021 (online)
405