Belangrijke data
`
HomeBelangrijke data

Belangrijke data

OPEN DAG

De laatste zaterdag van januari houdt Het Rhedens altijd open dag van 09.30 tot 13.30. Tijdens de open dag is er van alles te doen. Er zijn interessante voorlichtingsbijeenkomsten en er worden demonstraties gegeven op het gebied van natuurkunde, scheikunde, techniek, technologie, filosofie, formeel denken, verzorging en nog veel meer vakken. En natuurlijk kun je daar zelf ook aan meedoen!

Leerlingen ontvangen de bezoekers, leiden jou samen met jouw ouders rond door de school, organiseren leuke optredens en alle 8e groepers krijgen een pakket informatiemateriaal, mét een leuke verrassing!  

MINILESSEN

De open dag is niet het enige moment waarop je Het Rhedens beter kunt leren kennen. Je bent ook van harte welkom om minilessen te volgen. Minilessen zijn korte lesjes die een indruk geven van een vak. Tijdens de minilessen ervaar je op een leuke manier wat het onderwijs op Het Rhedens inhoudt. Wil jij wel een miniles bij ons volgen?

Het Rhedens De Tender: woensdag 10 februari van 13.00 tot 15.00 uur.
Het Rhedens Dieren: dinsdag 9 en woensdag 10 februari van 13.00 tot 15.00 uur.
Het Rhedens Rozendaal: dinsdag 9 en woensdag 10 februari van 14.00 tot 16.00 uur.

SCHOLENMARKTEN

Voor ouders van leerlingen van groep 8
Komend schooljaar start uw kind op het voortgezet onderwijs. Een belangrijk moment voor uw kind en ook voor u als ouder. Op een scholenmarkt kunt u tijdens informatierondes alvast kennismaken met de diverse middelbare scholen. Via de basisschool ontvangt u verdere informatie hierover.

Op een scholenmarkt kunt u verschillende rondes bijwonen, waarin u tijdens een presentatie informatie krijgt over het onderwijs op de verschillende scholen. De markt is dus geen open dag waarop van alles te zien en te doen is. Daarom is de scholenmarkt specifiek bedoeld voor ouders. Leerlingen zijn van harte welkom op de open dagen van de scholen.

Scholenmarkten waar ook Het Rhedens zich presenteert in 2020:
Deze informatie volgt z.s.m.

VOORLICHTINGSAVOND

Voor ouders van leerlingen van groep 8 is er een voorlichtingsavond. We vertellen dan alles over bijvoorbeeld de onderwijsaanpak en de begeleiding op Het Rhedens. Ook wordt uitgelegd voor welke kinderen Het Rhedens een goede keuze is. En natuurlijk is er volop gelegenheidom vragen te stellen. De eerstvolgende voorlichtingsavond op Het Rhedens Dieren en Het Rhedens Rozendaal zijn in februari 2021. 

Het Rhedens Dieren: dinsdag 23 februari 2021 vanaf 19.00 uur 
Het Rhedens Rozendaal: woensdag 10 februari 2021 vanaf 19.30 uur

INTRODUCTIEMIDDAG

Om de overstap naar de middelbare school makkelijker te maken, organiseren wij in juni een introductiemiddag voor onze nieuwe brugklasleerlingen. Deze dag kunnen leerlingen alvast kennismaken met hun nieuwe klas en met de mentor en ervaren hoe een middag op Het Rhedens eruitziet. 


*Voor alle (wervings)activiteiten geldt dat aanpassingen mogelijk zijn in verband met corona-maatregelen.

ECS_8102
405