Belangrijke data
`
HomeBelangrijke data

Belangrijke data

OPEN DAG

De laatste zaterdag van januari houdt Het Rhedens altijd open dag van 09.30 tot 13.30. Tijdens de open dag is er van alles te doen. Er zijn interessante voorlichtingsbijeenkomsten en er worden demonstraties gegeven op het gebied van natuurkunde, scheikunde, techniek, technologie, filosofie, formeel denken, verzorging en nog veel meer vakken. En natuurlijk kun je daar zelf ook aan meedoen!

Leerlingen ontvangen de bezoekers, leiden jou samen met jouw ouders rond door de school, organiseren leuke optredens en alle 8e groepers krijgen een pakket informatiemateriaal, mét een leuke verrassing!  

MINILESSEN

De open dag is niet het enige moment waarop je Het Rhedens beter kunt leren kennen. Je bent ook van harte welkom om minilessen te volgen. Minilessen zijn korte lesjes die een indruk geven van een vak. Tijdens de minilessen ervaar je op een leuke manier wat het onderwijs op Het Rhedens inhoudt. Wil jij wel een miniles bij ons volgen? Woensdag 27 november 2019 van 13.00 uur tot 15.00 uur kan dat op Het Rhedens De Tender. Dinsdag 11 en woensdag 12 februari 2020 zijn er op de locaties Dieren en Rozendaal minilessen van 13.00 tot 15.00. Leuk als je komt!

Het online aanmeldformulier voor de minilessen is inmiddels gesloten. 

Minilessen bij Het Rhedens De Tender waren op 27 november 2019. Volgend schooljaar omstreeks november geven zij weer minilessen.

SCHOLENMARKTEN

Voor ouders van leerlingen van groep 8
Komend schooljaar start uw kind op het voortgezet onderwijs. Een belangrijk moment voor uw kind en ook voor u als ouder. Op een scholenmarkt kunt u tijdens informatierondes alvast kennismaken met de diverse middelbare scholen. Via de basisschool ontvangt u verdere informatie hierover.

Op een scholenmarkt kunt u verschillende rondes bijwonen, waarin u tijdens een presentatie informatie krijgt over het onderwijs op de verschillende scholen. De markt is dus geen open dag waarop van alles te zien en te doen is. Daarom is de scholenmarkt specifiek bedoeld voor ouders. Leerlingen zijn van harte welkom op de open dagen van de scholen.

Scholenmarkten waar ook Het Rhedens zich presenteert

  • Woensdag 6 november 2019 op Het Rhedens Dieren (Doesburgsedijk 7, Dieren). Locaties van Het Rhedens die zich presenteren: Het Rhedens De Tender, Het Rhedens Dieren, Het Rhedens Rozendaal.
  • Woensdag 13 november 2019 op het Arentheem College/Titus Brandsma (Reigerstraat 25, Velp). Locaties van Het Rhedens die zich presenteren: Het Rhedens De Tender, Het Rhedens Dieren, Het Rhedens Rozendaal.
  • Dinsdag 26 november 2019 op het Maarten van Rossem (Groningensingel 1235, Arnhem). Locatie van Het Rhedens die zich presenteert: Het Rhedens Rozendaal.
  • Dinsdag 26 en woensdag 27 november op de Vrijeschool Zutphen (Weerdslag 14 A, Zutphen). Locaties van Het Rhedens die zich presenteren: Het Rhedens De Tender en Het Rhedens Dieren.
  • Maandag 2 december 2019 op het Olympus College (Olympus 11, Arnhem). Locaties van Het Rhedens die zich presenteert: Het Rhedens Rozendaal.
  • Dinsdag 3 december 2019 op vmbo 't Venster (Thomas a Kempislaan 82, Arnhem). Locatie van Het Rhedens die zich presenteert: Het Rhedens Rozendaal.
  • Dinsdag 10 december 2019 op 't Arentheem College/Thomas a Kempis (Thomas a Kempislaan 25, Arnhem). Locaties van Het Rhedens die zich presenteren: Het Rhedens Dieren en Het Rhedens Rozendaal.

VOORLICHTINGSAVOND

Voor ouders van leerlingen van groep 8 is er een voorlichtingsavond. We vertellen dan alles over bijvoorbeeld de onderwijsaanpak en de begeleiding op Het Rhedens. Ook wordt uitgelegd voor welke kinderen Het Rhedens een goede keuze is. En natuurlijk is er volop gelegenheidom vragen te stellen. De eerstvolgende voorlichtingsavond op Het Rhedens Dieren is op dinsdag 18 februari 2020 vanaf 19.00 uur en woensdag 19 februari 2020 op Het Rhedens Rozendaal vanaf 19.30 uur.

INTRODUCTIEMIDDAG

Om de overstap naar de middelbare school makkelijker te maken, organiseren wij dinsdag 16 juni 2020 van 13.00 tot 15.00 uur een introductiemiddag voor onze nieuwe brugklasleerlingen. Deze dag kunnen leerlingen alvast kennismaken met hun nieuwe klas en met de mentor en ervaren hoe een middag op Het Rhedens eruitziet.

Open dag 2020.jpg
Voorlichtingsavond-1.jpg
ECS_8102
405