Belangrijke data
`
HomeBelangrijke data

Belangrijke data

OPEN DAG

De laatste zaterdag van januari houdt Het Rhedens altijd open dag van 09.30 tot 13.30. Tijdens de open dag is er van alles te doen. Er zijn interessante voorlichtingsbijeenkomsten en er worden demonstraties gegeven op het gebied van natuurkunde, scheikunde, techniek, verzorging en nog veel meer vakken. Leerlingen ontvangen de bezoekers, organiseren leuke optredens en alle 8e groepers krijgen een pakket informatiemateriaal, mét een leuke verrassing!  

MINILESSEN

De open dag is niet het enige moment waarop je Het Rhedens beter kunt leren kennen. Je bent ook van harte welkom om minilessen te volgen. Tijdens de minilessen zie je op een leuke manier wat het onderwijs op Het Rhedens inhoudt. Wil jij wel een miniles bij ons volgen? Dinsdag 12 februari 2019 zijn er op de locaties Dieren en Rozendaal minilessen van 13.00 tot 15.00 (in Rozendaal tot 15.15). Woensdag 13 februari zijn er op alle locaties minilessen van 13.00 tot 15.00 uur. Leuk als je komt!

Het formulier om je online aan te melden is inmiddels gesloten.

VOORLICHTINGSAVOND
Voor ouders van leerlingen van groep 8 is er een voorlichtingsavond. We vertellen dan alles over bijvoorbeeld de onderwijsaanpak en de begeleiding op Het Rhedens. Ook wordt uitgelegd voor welke kinderen Het Rhedens een goede keuze is. En natuurlijk is er volop gelegenheidom vragen te stellen. De eerstvolgende voorlichtingsavond op Het Rhedens De Tender en Het Rhedens Dieren is op dinsdag 26 februari 2019 vanaf 19.00 uur en woensdag 27 februari 2019 op Het Rhedens Rozendaal vanaf 19.30 uur.

open dag dT
Voorlichtingsavond 2019
405