Het Rhedens
Rozendaal

Ontdek het zelf

Header Groen vlak.svg
image 2.png

Kijk,

zo ziet de school er uit.

Sta jij op het punt om een nieuwe school te kiezen? Dan is het fijn om te weten waar je straks binnenloopt en of je je er goed bij voelt. Zelfs voordat je naar een open dag, voorlichtingsavond of miniles gaat, kun je bij ons al kijken hoe onze school eruitziet. Bekijk de video en loop met ons mee ons door de school!

Onze schoolfilm
_HPV9260B

Hoe gaat het in de les?

Dit kun je verwachten

Je krijgt veel verschillende vakken, maar bij Het Rhedens Rozendaal kun je ook méér leren dan de verplichte lesstof. Jezelf blijven ontwikkelen op de manier die bij jou past. Dat maakt leren leuk! Ontdek wat je doet tijdens de les.

Kijkje in de les
Group 3
_HPV9282B

Dit zijn wij

Even voorstellen

Bij ons heb je een tweejarige brugperiode. Zo heb je langer de tijd om te ontdekken wat bij jou past. Je maakt je eigen keuzes, bijvoorbeeld met extra activiteiten. Dat vinden we belangrijk. Leer ons verder kennen!

Even voorstellen

Ons onderwijs

Havo

Title hr Title hr

Atheneum

Title hr Title hr

Gymnasium

Title hr Title hr
_HPV9072B

Meld je aan voor

een rondleiding

In november organiseren we rondleidingen voor ouders/verzorgers en leerlingen van groep 7 & 8.
Wil je op een ander moment een kijkje nemen in onze school? Dan ben je natuurlijk van harte welkom! Klik op de knop rondleidingen voor alle informatie!

Rondleidingen

Meer weten?

Stel je vraag!

Een school kiezen kan lastig zijn. Er komt best veel op je af. We kunnen ons goed voorstellen dat je tal van vragen hebt over bijvoorbeeld de vakken, de keuze-uren of de minilessen. Afdelingsleider onderbouw Monique staat altijd voor je klaar om je te helpen. Stuur haar gerust een mailtje via kle@hetrhedens.nl of bel haar via 026 364 68 45.

image 9
Dit is M onique