Huiswerkbegeleiding

Wil jij leren plannen als een professional, overzicht krijgen over je schoolwerk en begeleiding op maat? Dan is onze huiswerkbegeleiding iets voor jou. Je kent het vast wel; je hebt de hele dag lessen gehad en er wacht nog huiswerk op je. Hoe plan je dat nou handig en hoe bereid je je écht goed voor op de aankomende toetsweek? Wij helpen je graag: samen maken wij een overzichtelijke planning, zodat je nooit een deadline mist.

Wil je graag hulp bij één of meerdere vakken? Dat kunnen we regelen! Binnen de huiswerkbegeleiding werken wij met tutoring. Wat verder op deze pagina leggen we uit wat tutoring is.

Uitsnede t.b.v. socials.jpg

Voor wie?

Ben je al enthousiast geworden, maar weet je niet zeker of jij ook gebruik kan maken van de huiswerkbegeleiding? Lees dan even door, we leggen het graag uit. De huiswerkbegeleiding is voor alle leerlingen van leerjaar 1 tot en met leerjaar 6. Meld je snel aan - onderaan deze pagina! - en regel een plekje op jouw dag naar keuze.

_HPV3451

Wanneer?

De huiswerkbegeleiding wordt gegeven van maandag tot en met donderdag. We starten om 14.30 uur en eindigen om 16.30 uur. Zit je lekker in de flow en wil je eigenlijk nog even wat meters maken? Dat snappen we; je kunt er ook voor kiezen om je tot 17.00 uur in te schrijven.

Na de start van iedere nieuwe periode wordt geïnventariseerd of je zelfstandig verder kunt of liever toch nog even gebruik wil maken van de begeleiding. Heb je in de loop van het schooljaar behoefte gekregen aan wat extra hulp? Dan kun je je als de nieuwe periode is gestart inschrijven voor de huiswerkbegeleiding.

_HPV9120B
445A5745-Verbeterd-NR

Tutoring

Misschien heb je een specifieke vraag over een vak en wil je hier hulp bij? Hoe fijn is het dan om een tutor te hebben die je uitleg kan geven en kan overhoren.

Onze tutoren zijn bovenbouwleerlingen die een speciale training hebben gevolgd, om jou zo goed mogelijk te begeleiden.

Wil jij je aanmelden voor huiswerkbegeleiding?

Geef je dan snel op met behulp van onderstaand aanmeldformulier. Aan de huiswerkbegeleiding zijn voor ouders geen kosten verbonden.

Wanneer je je hebt ingeschreven, wordt bekeken of wij je kunnen plaatsen. Je ontvangt daarna van ons een bericht hierover. Als je geplaatst kunt worden, neemt ons team van de huiswerkbegeleiding contact op met jou en jouw ouders voor een intakegesprek. Tot snel!

Belangrijk om te weten!

  • Wil jij je kind tussentijds aanmelden? Dan kun je contact opnemen met de coach.
  • Leerlingen die zich hebben aangemeld, dienen op de aangegeven dagen/tijden aanwezig te zijn.
  • Ziek-/afmeldingen graag tijdig doorgegeven via hwbrozendaal@hetrhedens.nl.

Aanmeldformulier huiswerkbegeleiding

* verplicht veld