_HPV3499

Decanaat

De decanen op Het Rhedens Rozendaal houden zich bezig met LoopbaanoriĆ«ntatie en -begeleiding (Lob). In eerste instantie begeleidt de coach jou bij het maken van Lob-keuzes, zoals je profielkeuze en het kiezen van een passende opleiding na de middelbare school. De coach wordt hierbij ondersteund door de decanen. Je kunt bij de decanen altijd terecht voor een specialistische vraag over Lob. 

_HPV9282B

Wat kunnen onze decanen voor jou doen?

Op Het Rhedens Rozendaal volg je vanaf de brugklas tot en met de examenklas een programma met activiteiten en opdrachten. Met deze opdrachten en activiteiten leer je jezelf beter kennen en ontdek je jouw talenten. Ook krijg je meer kennis over de arbeidsmarkt, beroepen, studierichtingen en opleidingen. De uitkomsten hiervan bespreek je regelmatig met je coach. Dit helpt je om met vertrouwen keuzes te maken als het gaat om je profiel en je toekomst. 

Voor vragen hierover kun je ook altijd bij de decanen terecht. Zij hebben veel kennis over de verschillende profielen en over de mogelijkheden die er zijn na het behalen van je diploma op onze school. Je kan denken aan: vervolgopleidingen, studies, tussenjaar of werk. Ook als je overweegt om tussentijds van schooltype te veranderen, kunnen de decanen je helpen met het zetten van de juiste stappen.

Het Rhedens Rozendaal heeft twee decanen: mevrouw M. van der Goes en mevrouw A. Nijboer. Je kunt ze per e-mail bereiken: decaanrozendaal@hetrhedens.nl.

Op donderdag zijn ze aanwezig in kamer h.020 (naast lokaal 11). Loop gerust binnen!

_HPV3392

In de profielkeuzeboekjes van het decanaat staat veel handige informatie. Je vindt ze allemaal in onze downloads. 

Downloads