Het Rhedens
De Tender

Ontdek het zelf

Rhedens-De-Tender-header-groen-vlak.svg
2024_DeTender_Dieren_HPV3481B_medres

Kijk,

zo ziet de school er uit.

Sta jij op het punt om een nieuwe school te kiezen? Dan is het fijn om te weten waar je straks binnenloopt en of je je er goed bij voelt. Voordat je naar een open dag, voorlichtingsavond of miniles gaat, kun je bij ons al kijken hoe onze school eruitziet. Vlieg met ons mee door de school in dit filmpje.

Virtuele tour

Hoe gaat het in de les?

Dit kun je verwachten

Bij ons krijg je praktijkonderwijs. Je maakt kennis met theorie-, maar ook praktijkvakken. Zo ontdek je wat jij leuk vindt. Wij zeggen altijd: probeer het, je kunt meer dan je denkt! Bekijk hiernaast alvast welke vakken je allemaal krijgt.

Group 3
2024_DeTender_Dieren_HPV3454B_medres

Dit zijn wij

Even voorstellen

Bij Het Rhedens De Tender gaan we altijd voor de plus. We zijn een kleine school en kennen elkaar goed. Kom alles te weten via onderstaande knop. 

Leer ons kennen

Praktijkonderwijs
op maat

Op Het Rhedens De Tender besteden docenten niet alleen heel veel aandacht aan het overdragen van kennis, maar ook aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden en sociale weerbaarheid. Tijdens de praktijkvakken ontdekken we samen waar jouw voorkeur ligt en je krijgt een duidelijk beeld van allerlei beroepen. Want de belangrijkste vraag is natuurlijk: welk beroep past het best bij jou?

Kom erachter wat jij wil en waar jij goed in bent. Je leert op school, maar ook daarbuiten, bijvoorbeeld op stage.

We helpen je graag verder!

Benieuwd wat de antwoorden op bovenstaande vragen zijn voor Het Rhedens De Tender? Wij leggen het je zo goed mogelijk uit. Struin rustig verder op onze website. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de pagina ‘Wat je moet weten’. Heb je vragen? Bel gerust via 0313 422 765 of stuur een mail met behulp van ons contactformulier.

Naar ons contactformulier
445A7620-Verbeterd-NR