Het Rhedens De Tender

2024_DeTender_Dieren_HPV2378-Verbeterd-NRB_medres

Entree-onderwijs

Voor een aantal leerlingen in de bovenbouw is het mogelijk om een Entree-opleiding te volgen binnen onze school. Hiermee kun je een (erkend) mbo1-diploma behalen.

Herken jij jezelf?  
Ben je 16 jaar oud? Heb je een goede huiswerkhouding? Kun je afspraken nakomen? Ben je bereid te leren? Toon je doorzettingsvermogen? Vind je kwaliteit belangrijk? Kun je zelfstandig werken? Kun je samenwerken? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan kun jij misschien een Entree-opleiding volgen op De Tender!

Entree-opleidingen op mbo-niveau

Het Rhedens De Tender werkt nauw samen met het mbo (middelbaar beroepsonderwijs). Hierdoor kunnen we binnen onze school diverse entree-opleidingen aanbieden, zoals: assistent plant of groene leefomgeving, assistent verkoop/retail, assistent logistiek, assistent bouwen, wonen & onderhoud, assistent horeca, voeding & voedingsindustrie en assistent dienstverlening.

Je volgt je opleiding op De Tender

Voor deze opleidingen hoef je dus niet naar het ROC, maar kun je gewoon op Het Rhedens De Tender blijven. Je krijgt dus les in een vertrouwde omgeving en ook nog van je eigen docenten. Dat maakt de kans op succes een stuk groter. In sommige gevallen leveren wij maatwerk door een samenwerking met een ROC uit de omgeving aan te gaan. 

2024_DeTender_Dieren_HPV2853B_medres

Uitstroomrichtingen

Entree-onderwijs

Praktijkvak Uitstroomrichting
Dienstverlening & Zorg Assistent dienstverlening en zorg
Groen Assistent plant of groene leefomgeving
Horeca Assistent horeca, voeding en voedingsindustrie
Techniek Bouw Assistent bouwen, wonen en onderhoud
Techniek Metaal Assistent metaal-, elektro- en installatietechniek
Verkoopmedewerker Assistent verkoop/retail
Logistiek Assistent logistiek