Het Rhedens
Dieren

Ontdek het zelf

_HPV2438

Kijk,

zo ziet de school er uit.

Sta jij op het punt om een nieuwe school te kiezen? Dan is het fijn om te weten waar je straks binnenloopt en of je je er goed bij voelt. Zelfs voordat je naar een miniles gaat, een rondleiding krijgt of de open dag bezoekt, kun je al kijken hoe onze school eruitziet. Bekijk de video en loop met ons mee door de school!

Virtuele tour

Ons onderwijs

College

Title hr Title hr

Academie

Title hr Title hr

Profielroutes

Title hr Title hr
445A7328-Verbeterd-NR

Dit zijn wij

Even voorstellen

Bij Het Rhedens Dieren is iedereen welkom. We werken samen met jou, je ouders of verzorgers en de docenten. We hebben vaak kleine klassen, waardoor je iedereen goed kent. Bij ons kun je jezelf zijn. Dat vinden we belangrijk. Leer ons verder kennen!

Even voorstellen
_HPV1959

Hoe gaat het in de les?

Dit kun je verwachten

Je krijgt bij ons veel verschillende vakken. Tijdens deze lessen kies je zelf wat je interessant vindt en waar je goed in wil worden. Dat maakt leren leuk! Speciaal voor jou hebben we leuke vakfilmpjes gemaakt. Bekijk ze allemaal!

Vakfilmpjes

Een miniles volgen?

Doe mee met een miniles!

Minilessen zijn korte lesjes die jou een beeld geven van een vak. Je volgt ze op school, dus je ziet ook meteen hoe het gebouw eruit ziet. Zo weet je wat je kunt verwachten en kun je meteen de sfeer proeven.

Meer over de minilessen
Gebouw Dieren

Meld je aan voor

Een rondleiding

Ben je klaar om een spannende reis te maken en de wereld van de middelbare school te verkennen? Stap aan boord, want Het Rhedens Dieren opent haar deuren voor jou! We geven jou en je ouders of verzorgers graag een rondleiding!

Rondleidingen

Meer weten?

Stel je vraag!

Je schoolkeuze is best een spannende keuze. Er kan veel op je af komen. We kunnen ons goed voorstellen dat je van alles wil weten, bijvoorbeeld over de vakken of de minilessen. Heb je een vraag? Dan staan we altijd klaar om je te helpen.

Contactformulier