Even voorstellen

Leer ons kennen

Het Rhedens Dieren is een middelbare school voor vwo, havo, mavo, kader en basis. We zijn nieuwsgierig naar de wereld om ons heen, met respect voor wat er leeft. We willen begrijpen hoe alles met elkaar samenhangt. Natuurlijk leren we ook graag nieuwe dingen, daarom halen we onze inspiratie uit de toekomst. Ontdek wie je bent op een school waar jij jezelf kan en mag zijn!

Het Rhedens Dieren in het kort:

  • Gespecialiseerde kennis en kunde voor iedereen
  • Passende begeleiding voor iedere leerling
  • Iedere leerling op de juiste plek
  • Wij zijn de samenleving

 

_HPV1411

Oog voor de wereld

Ben jij veel bezig met kunst, muziek, natuur en aarde of juist met nieuwe technologische snufjes? Dan is Het Rhedens Dieren jouw school! Bij ons krijg je veel meer dan alleen de standaard lessen en leren we je ook om kritisch te kijken naar de wereld van nu. Dat doe je niet alleen binnen, maar ook buiten school, bijvoorbeeld tijdens excursies en stages. Tijdens deze bijzondere jaren van je leven, begeleiden wij jou tijdens je reis van zelfontdekking en persoonlijke groei. Zo bereiden we jou voor op de toekomst!

445A7258-Verbeterd-NR

Oog voor talent

Op Het Rhedens Dieren word je aangemoedigd om het maximale uit jezelf te halen, zowel binnen als buiten de lessen. De docenten zijn betrokken en zorgen dat je uitgedaagd blijft. Vanaf de brugklas kun je jouw talenten verder ontwikkelen, bijvoorbeeld bij dans, drama of wetenschap. Verder zijn er veel activiteiten op het gebied van muziek en sport. Genoeg om te ontdekken! Leren op Het Rhedens Dieren is dus ook ontzettend leuk.

Meer over profielroutes en vakken
_HPV2239

Oog voor jou

Op Het Rhedens Dieren werken we samen – leerlingen, medewerkers en ouders – en vertrouwen we elkaar. We staan positief in het leven, we lossen problemen snel op en als we afspraken maken, komen we die na. De goede sfeer in de klas en op school is een vast onderdeel van iedere les. Dat alles samen zorgt voor een fijne en veilige school, waar iedereen zich welkom voelt. Op onze school mag en kun je jezelf zijn.

Als je hulp nodig hebt of je ergens zorgen over maakt, kun je altijd bij je eigen coach terecht. Vaak neemt de leerling het initiatief bij hulpvragen, maar dat hoeft niet. Op Het Rhedens Dieren kennen de docenten hun leerlingen goed. Zij trekken zelf aan de bel als ze vermoeden dat je niet helemaal lekker in je vel zit. Ook als je last hebt van bijvoorbeeld faalangst of dyslexie, is extra ondersteuning aanwezig.