_HPV2316

Decanaat

Een decaan begeleidt leerlingen bij de keuzes die zij moeten maken over de richting die ze kiezen op school en over de opleiding die ze na de middelbare school gaan volgen. 

Je kunt onze decanen (ook) bereiken via e-mail:

  • Mw. Marlies Lutke Schipholt: lus@hetrhedens.nl
  • Dhr. Sandy Malešević: mal@hetrhedens.nl
445A6604-Verbeterd-NR

Wat kunnen onze decanen voor jou doen?

Op Het Rhedens Dieren zijn twee decanen actief: Sandy Malešević en Marlies Lutke Schipholt. Als tweedelijns decanen zijn zij onderdeel van LOB, loopbaanoriëntatie en –begeleiding, op school.

Voorlichting
Zij verzorgen voorlichtingslessen en ouderavonden en spreken, zo nodig, met individuele leerlingen op belangrijke keuzemomenten. Zij houden leerlingen en ouders op de hoogte van open dagen en voorlichtingsbijeenkomsten van vervolgopleidingen.

Vervolgopleidingen
Als lid van decanenkringen vmbo en havo/vwo in de regio, hebben de decanen veel contact met het MBO, HBO en universiteiten. Er zijn gedurende de schooltijd verschillende momenten waarop leerlingen met vervolgopleidingen in contact komen om te ervaren en ontdekken welke opleiding bij hen past. 

_HPV2239

In de profielkeuzeboekjes en in onze nieuwsbrief van het decanaat, staat veel handige informatie. Je vindt ze allemaal in onze downloads. 

Downloads