Nieuws
`
HomeNieuwsWil jij meedoen aan een professionele fotoshoot? Meld je vandaag nog aan!

Wil jij meedoen aan een professionele fotoshoot? Meld je vandaag nog aan!

We zoeken leerlingen die mee willen doen aan een fotoshoot voor PR-materiaal van Het Rhedens! 
(Let op: deze oproep via Facebook is bedoeld voor leerlingen van de locaties Rozendaal en Dieren. Het Rhedens De Tender werft intern leerlingen voor de fotoshoot!)

DOE OOK MEE!

Ben jij tussen de 13 en 16 jaar oud, vind je het prima en leuk om gefotografeerd te worden en wil je in september een ochtend of middag model staan voor foto's op bijvoorbeeld onze website en in flyers, folders en advertenties?

Stuur dan vóór 5 september een mailtje naar: kampcvd@hetrhedens.nl
(Christa van de Kamp, PR & communicatiemedewerker Het Rhedens) met:
* Je volledige naam
* Je leeftijd
* Je klas
* Je schoollocatie 
* Als je nog geen 16 bent, het mailadres van je ouder(s)/verzorger(s), want: als je nog geen 16 bent, hebben we natuurlijk ook toestemming nodig van je ouder(s)/verzorger(s)! Dus overleg thuis eerst even of het goed is, want zij moeten ook een formulier ondertekenen.

Bedankt alvast! 

CONTACT

Zoals u weet zijn onze locaties vanwege het coronavirus in ieder geval tot en met de meivakantie gesloten (voor onze eindexamenleerlingen kan hier op strikt noodzakelijke momenten van worden afgeweken).

Dat betekent dat bij de recepties ook niemand aanwezig is. Als u de locatie belt, krijgt u onze voicemail met praktische informatie. In de brieven die ouders en leerlingen van ons ontvangen, staan soms ook mobiele telefoonnummers.  

Hoe kunt u ons digitaal bereiken? 

Het Rhedens De Tender: infodetender@hetrhedens.nl
Het Rhedens Dieren:
infodieren@hetrhedens.nl
Het Rhedens Rozendaal: inforozendaal@hetrhedens.nl

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194