Nieuws
`
HomeNieuwsWijziging kennismakingsmiddag nieuwe brugklasleerlingen

Wijziging kennismakingsmiddag nieuwe brugklasleerlingen

Vanwege de geldende en nog niet versoepelde protocollen voor het basisonderwijs, kan de kennismakingsmiddag voor nieuwe brugklasleerlingen op dinsdag 22 juni aanstaande helaas niet doorgaan. VO-scholen mogen nog geen gemengde groepen leerlingen van verschillende basisscholen ontvangen. 

We zijn nog in overleg of het mogelijk is de nieuwe brugklasleerlingen op een latere datum te ontvangen, zodat ze nog vóór de zomervakantie sfeer kunnen proeven en kennis kunnen maken met hun coach of mentor en klasgenoten. De datum die we daarvoor in gedachten hebben, is 13 juli. Of we deze middag kunnen organiseren, hangt op de eerste plaats af van de dan geldende protocollen. Of er eind deze maand versoepelingen te verwachten zijn, is nu nog niet duidelijk. Uiteraard hoort u weer van ons zodra we zicht hebben op de mogelijkheden.
 

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194