Nieuws
`
HomeNieuwsWijzigen Rhedens-wachtwoorden

Wijzigen Rhedens-wachtwoorden

Veiligheid staat bij Het Rhedens hoog in het vaandel. We zien continu toe op het waarborgen van de privacy van onze leerlingen. Dit doen we middels de inzet van technologie, maar ook door bepaalde beleidsregels. Een van die beleidsregels betreft het periodiek wijzigen van wachtwoorden.

Aangezien veel mensen vaak hetzelfde of bijna hetzelfde wachtwoord gebruiken voor verschillende diensten, vragen wij ouders, verzorgers en leerlingen om regelmatig hun Rhedens-wachtwoord te wijzigen. Dit wachtwoord geeft immers toegang tot Magister en bevat informatie over onze leerlingen.

E-mail wijzigen wachtwoord
Om deze reden ontvangt u om de 180 dagen een e-mail met het verzoek om uw wachtwoord aan te passen. Dit kunt u doen in het Account Self Service. De link hiervoor staat in diezelfde e-mail. U kunt dit ook doen, door op onze website in de menubalk te klikken op ‘Account/inloggen’.

De mail die u van ons ontvangt ziet eruit zoals onderstaande afbeelding:

Zelf controleren of één van uw accounts van uw email of een bepaald forum ooit op straat terecht is gekomen? Bezoek dan deze site: http://haveibeenpwned.com/

Alvast hartelijk bedankt voor de medewerking!

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194