Nieuws
`
HomeNieuwsWe zoeken leerlingen voor een fotoshoot!

We zoeken leerlingen voor een fotoshoot!

PROFESSIONELE FOTOSHOOT: DOE OOK MEE!! 

In september/oktober 2019 laten we nieuwe foto's maken voor pr-doeleinden van onze school (website, advertenties, posters enzovoorts). 

Daarvoor zijn we op zoek naar leerlingen van Het Rhedens die 1 dag model willen staan! Je wordt dan gefotografeerd door professioneel fotograaf Ruud Hoornstra van Studio Zien: www.fotostudiozien.nl 

Waarom meedoen?
Een dag(/deel) geen lessen hoeven volgen, prachtig op de foto (de mooiste krijg je!) én een tof cadeau: lijkt jou dat super leuk? Geef je dan op door een mailtje te sturen naar kampcvd@hetrhedens.nl. Vergeet daarbij niet je locatie, volledige naam, leeftijd en klas te vermelden

Een dag(/deel) geen lessen hoeven volgen, prachtig op de foto én een leuk cadeau: lijkt jou dat super leuk? Geef je dan op door een mailtje te sturen naar kampcvd@hetrhedens.nl. Vergeet daarbij niet je locatie, volledige naam, leeftijd en klas te vermelden!

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194