Nieuws
`
HomeNieuwsThema-avond sociale media @Het Rhedens Dieren

Thema-avond sociale media @Het Rhedens Dieren

Instagram, Snapchat, YouTube, WhatsApp… Iedereen staat altijd aan. Hoe regel je dat in je gezin? En hoe blijf je daarover in gesprek met elkaar? Wie daar meer over wil weten, kan zich aanmelden voor onze thema-avond sociale media!

Wanneer?
Woensdag 11 maart van 19.30 tot 21.00 uur organiseren de ouderraden in samenwerking met de locatieleiding van Het Rhedens Dieren een thema-avond over sociale media. De avond is bedoeld voor ALLE ouders/verzorgers en leerlingen van Het Rhedens De Tender en Het Rhedens Dieren.

Gesprek aangaan
De thema-avond op Het Rhedens Dieren wordt verzorgd door Helder Theater en mevrouw Katja Verhagen-Schuijffel van Mediafulness. Ouders/verzorgers worden samen met hun zoon of dochter uitgedaagd na te denken over sociale media en daarover samen het gesprek aan te gaan.

Interactief
Het is zeker niet alleen maar luisteren. Een deel van de avond wordt interactief ingevuld, dus ouders/verzorgers en leerlingen worden verzocht om hun mobiele telefoon mee te nemen.

Aanmelden
Om organisatorische redenen weten we graag van tevoren op hoeveel mensen we kunnen rekenen.
Aanmelding graag uiterlijk vrijdag 6 maart, met vermelding van het aantal personen, via een
mailtje aan infodieren@hetrhedens.nl.

 

Foto: Helder Theater

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194