Nieuws
`
HomeNieuwsSponsorloop motorrun

Sponsorloop motorrun

Dit jaar kan en mag het weer en wel op zaterdag 4 juni 2022! Na enkele jaren coronastilte, wordt traditiegetrouw op de eerste zaterdag in juni een motorrun georganiseerd door de IVG (Integratie Verstandelijk Gehandicapten). 

Al jarenlang ondersteunt Het Rhedens deze mooie activiteit, waarbij verstandelijk gehandicapten een rit kunnen maken op een motor, als duopassagier of in een zijspan. Een super feest voor alle deelnemers. 

Leerlingen van de school zijn actief betrokken bij de organisatie. Een belangrijk onderdeel om geld in te zamelen voor deze activiteit, is de sponsorloop. Die werd gisteren tijdens het 6e uur door alle eerstejaars leerlingen van Het Rhedens Dieren gelopen. Daarvoor liepen en renden zij talloze rondjes om de school. Voor elk rondje werden zij gesponsord door familieleden en bekenden. Top gedaan iedereen! 

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194