Nieuws
`
HomeNieuwsSponsorloop motorrun Het Rhedens Dieren

Sponsorloop motorrun Het Rhedens Dieren

Traditiegetrouw wordt op de eerste zaterdag in juni (3 juni) een motorrun georganiseerd door de IVG (Integratie Verstandelijk Gehandicapten). Al jarenlang ondersteunt Het Rhedens deze mooie activiteit, waarbij verstandelijk gehandicapten een rit kunnen maken op een motor, als duopassagier of in een zijspan. Een ├ęcht feest voor alle deelnemers. 

Sponsorloop
Eerstejaars leerlingen van Het Rhedens Dieren zijn actief betrokken bij de organisatie. Een belangrijk onderdeel om geld in te zamelen voor deze activiteit, is de sponsorloop. Die wordt dinsdag 9 mei tijdens het 6e uur door alle eerstejaars leerlingen van Het Rhedens Dieren gelopen. Voor elk rondje worden zij gesponsord door familieleden en bekenden (ouders/verzorgers van deze leerlingen worden hierover ook per e-mail ge├»nformeerd). We hopen natuurlijk weer op veel sponsoren en wensen onze sportieve lopers alvast heel veel succes! 

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194