Nieuws
`

SMILE!

Binnenkort bezoekt fotograaf Han van Zadelhoff van Higher View onze locaties voor het maken van mooie foto’s voor PR doeleinden (website, flyers, posters, social media en meer). Op iedere locatie doet een aantal leerlingen mee aan deze fotoshoot. Het kan natuurlijk zijn dat jij ook op een foto komt te staan. Wil jij dat echt niet? Dan verwijzen we je naar ons formulier foto- en videogebruik.

Wil je meedoen aan de fotoshoot? Stuur dan een mailtje naar kampcvd@hetrhedens.nl.
Meer informatie over de fotoshoot? Klik hier!

Wanneer komt de fotograaf?

Het Rhedens Dieren: maandag 17 september
Het Rhedens De Tender: woensdag 19 september
Het Rhedens Rozendaal: vrijdag 21 september

CONTACT

Zoals u weet zijn onze locaties vanwege het coronavirus in ieder geval tot en met de meivakantie gesloten (voor onze eindexamenleerlingen kan hier op strikt noodzakelijke momenten van worden afgeweken).

Dat betekent dat bij de recepties ook niemand aanwezig is. Als u de locatie belt, krijgt u onze voicemail met praktische informatie. In de brieven die ouders en leerlingen van ons ontvangen, staan soms ook mobiele telefoonnummers.  

Hoe kunt u ons digitaal bereiken? 

Het Rhedens De Tender: infodetender@hetrhedens.nl
Het Rhedens Dieren:
infodieren@hetrhedens.nl
Het Rhedens Rozendaal: inforozendaal@hetrhedens.nl

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194