Nieuws
`
HomeNieuwsSchaaksimultaan Het Rhedens Dieren

Schaaksimultaan Het Rhedens Dieren

Woensdag 8 mei wordt in de aula van Het Rhedens Dieren een simultaan gegeven door jong talent en internationaal meester Lian Vrolijk. Van 14.30 tot 16.15 krijgen leerlingen en medewerkers de kans om hem te verslaan.

Liam Vrolijk (5 juli 2002) is een Nederlandse schaker. Sinds april 2018 is hij een internationaal meester (IM). In clubverband speelt hij voor Kennemer Combinatie in de meesterklasse schaken. Naast Kennemer Combinatie, speelt Vrolijk ook voor Brasschaat in de hoogste Belgische klasse en Schachverein Muelheim in de Schaakbundesliga van Duitsland.  Bron: wikipedia

Schaaksimultaan wil zeggen dat één speler het opneemt tegen meerderde spelers tegelijk. Leerlingen en leraren van Het Rhedens zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Tegen half drie kunnen zij de 'kuil' van de aula betreden om het tegen Vrolijk op te nemen.

 

Foto: Harry Gielen

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194