Nieuws
`
HomeNieuwsRecord sponsorbedrag voor Motorrun Doesburg 2018

Record sponsorbedrag voor Motorrun Doesburg 2018

Op zaterdag 2 juni werd voor de 28e keer de jaarlijkse IVG Motorrun Doesburg gereden. De start vond zoals gebruikelijk plaats op Het Rhedens Dieren.

Ongeveer 90 motoren, zijspanners en trikes vertrokken rond 10:30 vanaf het schoolterrein aan de Doesburgsedijk, met elk een verstandelijke beperkte passagier aan boord. Via een mooie route door de Achterhoek en over de Veluwe, met een lunchstop onderweg, ging het richting de plas te Giesbeek waar de dag eindigde met een gezellige barbeque.

Een groot deel van de centjes om deze dag te kunnen bekostigen, is bijeengebracht door brugklassers van onze school. Door middel van een sponsorloop brachten zij het recordbedrag van € 5029,62 bijeen. De cheque met dit prachtige bedrag werd in de aula door collega Susan Verhoef overhandigd aan organisator van het eerste uur mw. Marga Bles, die er ongelofelijk blij mee was. Tientallen vrijwilligers, waaronder ook een groot aantal leerlingen van Het Rhedens, hebben hun beste beentje voor gezet, om er voor de deelnemers een geweldige dag van te maken.

Meer foto's van de start op Het Rhedens: KLIK HIER!

Meer informatie over de Motorrun Doesburg? KLIK HIER!

Header Homepagina het Rhedens
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194