Nieuws
`
HomeNieuwsPop-up store Show It wint Global Goals Award!

Pop-up store Show It wint Global Goals Award!

Pop-up store Show It heeft de Global Goals Award gewonnen. De leer-werk winkel is tot stand gekomen in samenwerking met Kiwanis Club Rheden ‘De Veluwezoom’ en praktijkschool Het Rhedens De Tender (leerlingen oefenen hier op locatie voor het vak verkoop). 

Twee jaar geleden is de pop-up Store gestart met als doel hergebruik van spullen. Het geld dat ze daarmee verdienen, gaat onder meer naar vakantiedorpen Rhevak en Madierodam.

De goede doelen winkel van Kiwanis werkt met hun concept aan acht van de zeventien Global Goals doelen. Reden voor de gemeente Rheden om de pop-up store in het zonnetje te zetten. Met de Global Goals Award pakt de gemeente op lokaal niveau de 17 VN-doelstellingen op, die moeten bijdragen aan een duurzamere wereld in 2030. Mondiaal werken ondernemers, overheids- en onderwijsinstellingen aan zeventien Global Goals om te komen tot duurzame ontwikkeling en daarmee een betere wereld.

Tevens is er een mooi filmpje van gemaakt: klik hier!

Sluiting pop-up Store
De goede doelenwinkel aan de Wilhelminaweg 30 in Dieren stopt ermee. De eigenaren hebben het pand verkocht waarin de winkel sinds november 2019 is gevestigd. Daarom gaat op 5 maart de deur op slot. Vrijdag 25 februari 2022 was de afscheidsreceptie, waar is geproost op een leerzame en prettige samenwerking. Door leerlingen gemaakte producten worden nu aangeboden op de Facebookpagina van techniek, van Het Rhedens De Tender. 

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194