Nieuws
`
HomeNieuwsPlusklassen voorlopig afgelast

Plusklassen voorlopig afgelast

In verband met de huidige ontwikkelingen rondom corona, hebben wij, na overleg met de PO en VO-bestuurders en overleg met de werkgroep Plusklas, helaas moeten beslissen dat de Plusklassen van de locaties Dieren en Rozendaal van Het Rhedens voorlopig niet kunnen doorgaan. In onze overwegingen met betrekking tot dit besluit zijn de huidige corona-richtlijnen voor het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs meegenomen. Dit betekent dat de Plusklas die donderdag aanstaande zou plaatsvinden ook niet zal doorgaan.

Alternatief programma
Wij vinden het ontzettend jammer dat we dit besluit hebben moeten nemen. Ondanks de extra maatregelen die we hebben getroffen, vinden we het niet meer verantwoord om in de huidige corona-omstandigheden contacten tussen leerlingen van verschillende basisscholen in onze locaties te laten plaatsvinden. We onderzoeken of het haalbaar en wenselijk is om later in het schooljaar een alternatief programma aan te bieden. Daarover zullen wij dan uiteraard berichten.

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194