Nieuws
`
HomeNieuwsOuderavond Het Rhedens Rozendaal: regie en eigenaarschap

Ouderavond Het Rhedens Rozendaal: regie en eigenaarschap

Donderdag 1 juni 2023 vindt in de aula van Het Rhedens Rozendaal van 19.30 tot 21.00 uur een ouderavond plaats voor ouders en verzorgers van leerlingen uit leerjaar 1. Met als thema: het ontwikkelen van regie en eigenaarschap bij leerlingen. 

Nieuw voor uw kind volgend jaar in leerjaar 2 zijn de keuze-uren. Het Rhedens Rozendaal biedt keuze-uren aan in de leerjaren 2 tot en met 6. Zo geven we leerlingen keuzevrijheid in het lesrooster en maken we ruimte voor onderwijs op maat. Het versterken van regie en eigenaarschap bij onze leerlingen, gedurende hun schoolloopbaan, is een belangrijk speerpunt van het onderwijs op Het Rhedens. Deze vaardigheid en attitude zijn essentieel voor jongeren om hun toekomst verder vorm te geven.

Wij nodigen u van harte uit op 1 juni 2023, voor de lezing voor ouders door André Baars, onderwijspsycholoog aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij heeft zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van regie in het leren en wat daarvoor nodig is. In deze lezing zal hij concreet maken hoe regie er precies uitziet, hoe goede regie te onderscheiden is van slechte en wat u als ouder kunt doen om de ontwikkeling ervan in de dagelijkse praktijk te ondersteunen.

Laat u ons weten of u erbij bent? KLIK HIER om u aan te melden. 

Graag tot 1 juni!

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194