Nieuws
`
HomeNieuwsOuder-leerling-wisselochtend Het Rhedens Rozendaal

Ouder-leerling-wisselochtend Het Rhedens Rozendaal

Woensdag 27 september aanstaande organiseert Het Rhedens Rozendaal een ouder-leerling-wisselochtend. Ouders/verzorgers van leerlingen uit leerjaar 1 mogen die ochtend de plaats van hun zoon of dochter innemen. Dit kan voor één lesuur, een aantal lesuren of gedurende de hele ochtend (de eerste vier lesuren). Tijdens deze dag maken ouders op een bijzondere manier kennis met de dagelijkse schoolpraktijk.

Op de ouder-leerling-wisselochtend stap je als ouder letterlijk een dag in de schoenen van je kind. In elke les is één persoon aanwezig: één van beide ouders of de leerling zelf. Er zit dus een mengeling van leerlingen en ouders in de klas.

Het is een gewone schooldag, dat betekent dat het huiswerk is gemaakt, bij voorkeur door de ouder of leerling die meedoet. Na de ouder-leerling-wisselochtend weten ouders een stuk beter hoe het reilt en zeilt op school, bij wie hun kind zoal in de klas zit en waar of met wie zij pauze houden. Schoolverhalen waarmee de leerling thuiskomt, krijgen zo een extra dimensie.

NB Ouders/verzorgers en leerlingen ontvangen hierover nadere informatie per email. Vooraf opgeven is niet nodig.

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194