Nieuws
`
HomeNieuwsOpening Pop-Up Store Show It

Opening Pop-Up Store Show It

Zaterdag 2 november 2019 om 10.00 uur wordt Pop up Store Show It geopend door wethouder mevrouw Gea Hofstede en gouverneur Carel Maass van Kiwanis International District Nederland. Show It is tot stand gekomen tussen Kiwanis Club Rheden 'De Veluwezoom' en Het Rhedens De Tender.

Iedereen is van harte welkom om de opening bij te wonen en kennis te maken met Pop-up Store Show It. Tot half twaalf serveren leerlingen van Het Rhedens De Tender, in samenwerking met de leden van de Kiwanis Club Rheden, drankjes en zelfgemaakte hapjes.

In de winkel kunt u snuffelen in diverse boeken, cd’s, lp’s dvd’s en er worden diverse andere artikelen aangeboden. De opbrengsten komen ten goede van sociale projecten van Kiwanis. Ook verkoopt Het Rhedens De Tender door leerlingen gemaakte artikelen, waarvan 10% naar een Kiwanis project gaat.

Doelstelling en initiatiefnemer Kiwanis club Rheden De Veluwezoom 
Kiwanis is een wereldwijde vrijwilligersorganisatie, verenigd in lokale serviceclubs, die zich inzet voor de medemens en in het bijzonder voor kinderen. Op vele manieren proberen deze clubs met vrijwilligers bij te dragen aan het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. Onder het motto: "Serving the Children of the World" streven de Kiwanisclubs naar de uitvoering van effectieve humanitaire acties met zowel sociale als culturele doelen. Hierbij hebben bij Kiwanis van oudsher doelen voor kinderen de voorkeur. De drie belangrijkste pijlers waarop Kiwanis leden aan het motto invulling geven zijn: 'Fun, Friendship and Fundraising'. 

Leer-werk-winkel
Voor leerlingen van Het Rhedens De Tender is de Pop-up Store Show It een levensechte, betekenisvolle leer-werk-winkel waar leren door doen centraal staat. De winkel draagt bij aan het behalen van de persoonlijke doelen van leerlingen om na het volgen van praktijkonderwijs uit te kunnen stromen naar de meest passende en optimale plek op de arbeidsmarkt of een vervolgopleiding. 

Wij zien u graag tijdens de opening of op één van de dagen dat de Pop-up Store Show It geopend is. Vrijwilligers van Kiwanis en leerlingen van Het Rhedens De Tender helpen u graag.

Adres
Wilhelminaweg 30, 6951 DP in Dieren. Telefoon tijdens openingstijden: 06 827 939 67. Email: popup.store.kiwanis@gmail.com

Openingstijden
Maandag: 13.30 - 16.00 uur
Woensdag: 10.00 - 15.00 uur
Donderdag: 13.30 - 16.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 15.00 uur

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194