Nieuws
`
HomeNieuwsOPEN DAG, MINILESSEN EN VOORLICHTINGSAVOND

OPEN DAG, MINILESSEN EN VOORLICHTINGSAVOND

ONLINE OPEN DAG

De laatste zaterdag van januari houdt Het Rhedens altijd open dag van 09.30 tot 13.30 (De Tender tot 12.30). Normaal gesproken doen we dat op school, alleen kan dat dit keer niet vanwege coronamaatregelen.

Maar...dit jaar gaan we de open dag ONLINE organiseren! We zijn volop bezig om dat voor jou zo leuk en interessant mogelijk te maken. Mobiel is er gelukkig ook veel mogelijk namelijk, dus we lanceren een open dag app...én: het informatiepakket dat we altijd uitdelen tijdens de open dag, die kun je over een tijdje heel makkelijk via deze website aanvragen. Sturen we het gewoon naar je op; handig toch?

Binnenkort zetten we hierover nog meer informatie op onze website: hou die dus goed in de gaten!

MINILESSEN

De open dag is niet het enige moment waarop je Het Rhedens beter kunt leren kennen. Je bent ook van harte welkom om minilessen te volgen. Minilessen zijn korte lesjes die een indruk geven van een vak. Tijdens de minilessen ervaar je op een leuke manier wat het onderwijs op Het Rhedens inhoudt. Wil jij wel een miniles bij ons volgen? Aanmelden kan via onderstaande linkjes. 

Het Rhedens De Tender: woensdag 10 februari van 13.00 tot 15.00 uur.
Het Rhedens Dieren: dinsdag 9 en woensdag 10 februari van 13.00 tot 15.00 uur.
Het Rhedens Rozendaal: dinsdag 9 en woensdag 10 februari van 14.00 tot 16.00 uur.

ONLINE VOORLICHTINGSAVOND

Voor ouders van leerlingen van groep 8 is er een online voorlichtingsavond. We vertellen dan alles over bijvoorbeeld de onderwijsaanpak en de begeleiding op Het Rhedens. Ook wordt uitgelegd voor welke kinderen Het Rhedens een goede keuze is. En natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen. De eerstvolgende online voorlichtingsavond op Het Rhedens Dieren en Het Rhedens Rozendaal zijn in februari 2021. Hoe u zich daar voor kunt aanmelden, wordt nog op een later moment gecommuniceerd.

Het Rhedens Dieren: dinsdag 23 februari 2021 vanaf 19.00 uur
Het Rhedens Rozendaal: woensdag 10 februari 2021 vanaf 19.30 uur

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194