Nieuws
`
HomeNieuwsOPEN DAG, MINILESSEN EN VOORLICHTINGSAVOND

OPEN DAG, MINILESSEN EN VOORLICHTINGSAVOND

ONLINE OPEN DAG

De laatste zaterdag van januari houdt Het Rhedens altijd open dag van 09.30 tot 13.30 (De Tender tot 12.30). Normaal gesproken doen we dat op school, alleen kan dat dit keer niet vanwege coronamaatregelen.

Maar...dit jaar gaan we de open dag ONLINE organiseren! Daarom hebben we onze Het Rhedens App gelanceerd. KLIK HIER om de App te downloaden! 

Tijdens de open dag kun ook je live met ons chatten (meer informatie staat in onze App)!

Én: het informatiepakket dat we altijd uitdelen tijdens de open dag, kun je nu via onze website aanvragen. Sturen we het gewoon naar je op; handig toch? KLIK HIER om het aan te vragen. 

MINILESSEN

De open dag is niet het enige moment waarop je Het Rhedens beter kunt leren kennen. Je bent ook van harte welkom om minilessen te volgen. Minilessen zijn korte lesjes die een indruk geven van een vak. Tijdens de minilessen ervaar je op een leuke manier wat het onderwijs op Het Rhedens inhoudt. 

In goed overleg met scholen in de regio is afgesproken om fysieke voorlichtingsactiviteiten, waaronder de minilessen, tot nader bericht uit te stellen. Het bij elkaar brengen van groep 8 leerlingen van zoveel verschillende basisscholen en in zulke grote getale, vinden we gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus te risicovol. Na 8 februari wordt opnieuw gekeken of er na de voorjaarsvakantie mogelijkheden zijn om leerlingen uit groep 8 die de overstap maken naar het voortgezet onderwijs, te ontvangen op onze scholen, zodat ze na de zomer toch met een goed gevoel aan hun nieuwe avontuur beginnen.

Wij verzoeken u vriendelijk om het formulier tóch in te vullen. Dan nemen wij na 8 februari via e-mail contact met u op, indien blijkt dat het weer mogelijk is fysiek activiteiten op school te organiseren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de aanmelding van uw zoon/dochter/leerling. Via onderstaande links kunt u zich aanmelden.

Het Rhedens De Tender
Het Rhedens Dieren
Het Rhedens Rozendaal

ONLINE* VOORLICHTINGSAVOND 

Voor ouders van leerlingen van groep 8 is er een online voorlichtingsavond. We vertellen dan alles over bijvoorbeeld de onderwijsaanpak en de begeleiding op Het Rhedens. Ook wordt uitgelegd voor welke kinderen Het Rhedens een goede keuze is. En natuurlijk is er gelegenheid om vragen te stellen. De eerstvolgende online voorlichtingsavond op Het Rhedens Dieren en Het Rhedens Rozendaal zijn in februari 2021. 

De online voorlichtingsavonden zijn inmiddels geweest. U kunt ze terugkijken op de volgende pagina: KLIK HIER

 

* Het Rhedens De Tender (op school, op individuele afspraak): maandag 8 februari 2021 en maandag 22 februari 2021 vanaf 16.00 uur. Aanmelden voor De Tender kan telefonisch via 0313 422 765. 

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194