Nieuws
`
HomeNieuwsONLINE OPEN DAG: zaterdag 29 januari!

ONLINE OPEN DAG: zaterdag 29 januari!

ONLINE OPEN DAG 29 JANUARI 2022
(DE TENDER FYSIEK, OP INDIVIDUELE AFSPRAAK!)

LINKJES NAAR DE STREAMINGS
Hieronder staan de directie linkjes naar de herhalingen van de live streamings van onze open dag op zaterdag 29 januari 2022 jl. 

Na bijna twee jaar coronamaatregelen stonden we te popelen om onze deuren weer te openen voor een fysieke Open Dag. Er gaat niets boven het kunnen bezoeken van een school, de sfeer te proeven en docenten en leerlingen te spreken. We hebben dan ook zo lang mogelijk gewacht met het maken van een beslissing, maar gezien de toename van het aantal besmettingen en de maatregelen waar wij ons aan moeten houden, is besloten om de Open Dag online te doen. De Open Dag van Het Rhedens De Tender zal niet online plaatsvinden. Vanwege de kleinschaligheid van de school kunt u bellen voor een individuele rondleiding op afspraak (waarover verderop meer informatie).

Live Streaming Open Dag
Vooruitlopend op een online scenario, zijn we uiteraard al een tijd bezig met de voorbereidingen van streaming. En daarbij hebben we zogezegd alles uit de kast gehaald. Het is dus écht de moeite waard om zaterdag 29 januari aan onze live streaming deel te nemen. Tijdens de streaming kan de ‘bezoeker’ de school van binnen zien, gemakkelijk vragen stellen, in de klas meekijken, gesprekken bijwonen en nog veel meer. 

LIVE STREAMING OPEN DAG HET RHEDENS DIEREN
De online Open Dag van de locatie Dieren vindt plaats via live streaming op zaterdag 29 januari aanstaande, van 10.00 tot 11.00 uur. Vanaf 09.30 kunt u al vragen stellen via de live chat. Dit kan tot 13.30 uur. Na 12.00 uur wordt de livestreaming ook herhaald. 

Tijdens de livestream zijn er gesprekken met leerlingen en docenten over diverse onderwerpen, zoals een schooldag, begeleiding van leerlingen, Google for Education en welke activiteiten er zoal op school zijn. Ondertussen kunnen kijkers vragen stellen over onze school via een live chat.

Verslaggevers
Er wordt geschakeld met verslaggevers die de kijkers meenemen in een rondleiding door de school, waarbij ze verschillende lokalen en vakken laten zien. Na 11.00 uur wordt de uitzending herhaald en kunnen bezoekers tot ongeveer 13.30 uur nog vragen stellen aan medewerkers via de live chat.

Via de Open Dag-portal kan de bezoeker zelf online informatie naar keuze aanklikken (verschillende vakfilmpjes, een tour door de school en veel gestelde vragen).

LIVE STREAMING OPEN DAG HET RHEDENS ROZENDAAL
De online Open Dag van de locatie Rozendaal vindt plaats via live streaming op zaterdag 29 januari aanstaande van 10.00 tot 11.00 uur. Vanaf 09.30 kunt u al vragen stellen via de live chat. Dit kan tot 13.30 uur. Na 12.00 uur wordt de livestreaming ook herhaald

In het eerste live stream gedeelte - van 10.00 tot 10.30 uur - worden bezoekers meegenomen naar “Studio Studielab” waar interviews met leerlingen, docenten en ouders worden gehouden. Ondertussen kunnen kijkers vragen stellen over onze school via een live chat en kunnen ze meedoen aan een enquête (opiniepeiling).

Rondleiding
Aansluitend van 10.30 uur tot 11.00 uur is er een online rondleiding door de school via live streaming. Bezoekers van de online Open Dag worden door leerlingen meegenomen door de school en maken kennis met de verschillende vakken, leerlingen en docenten van Het Rhedens Rozendaal. Na 11.00 uur wordt de uitzending herhaald en kunnen bezoekers tot ongeveer 13.30 uur vragen stellen via de live chat.

Via de Open Dag-portal kan de bezoeker zelf online informatie naar keuze aanklikken (live stream-uitzending, online rondleiding door de school, vakfilmpjes enzovoorts).

OPEN DAG HET RHEDENS DE TENDER
De Open Dag van De Tender zal niet online plaatsvinden. Vanwege de kleinschaligheid van de school kunt u een individuele rondleiding op afspraak maken (wij verspreiden de rondleidingen over de dag). U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen via 0313 422 765.  

Fysieke kennismakingsmomenten
Daar waar mogelijk bieden wij momenten waarop onze locaties ook fysiek bezocht kunnen worden. Vooralsnog gaan de minilessen en de voorlichtingsavond in februari gewoon door (fysiek). Daarnaast kunt u kennismaken met onze scholen, door een individuele afspraak te maken:

Het Rhedens De Tender: zorgcoördinator mw. B. (Beppie) Boumans via bou@hetrhedens.nl
Het Rhedens Dieren: afdelingsleider onderbouw mw Y. (Yvonne) Boelman via blm@hetrhedens.nl
Het Rhedens Rozendaal: afdelingsleider onderbouw mw. M. (Monique) van Kleef via kle@hetrhedens.nl

Voorlichtingsavond en minilessen
In februari zijn er ook nog voorlichtingsavonden én je kunt dan minilessen volgen. KLIK HIER voor meer informatie én om je online aan te melden voor de minilessen! 

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194