Nieuws
`
HomeNieuwsNS medewerkers presenteren 'Luisteris'

NS medewerkers presenteren 'Luisteris'

Twee conducteurs van de NS laten met het programma ‘Luisteris’ tweedejaars leerlingen van Het Rhedens Dieren ervaren wat er zoal kan gebeuren tijdens het reizen op stations, in de trein en op straat. Onaangepast gedrag, agressie, zinloos geweld, conflicten, fatsoen, evenals normen en waarden, lopen als een rode draad door het thema ‘Luisteris’. Met wisselende werkvormen gaan de NS medewerkers met leerlingen aan de slag, waarbij zij ze soms bewust uitdagen om stelling te nemen wat wel of niet juist is en voor welke oplossing je het best kan kiezen in bepaalde situaties.

Dit programma wordt al enkele jaren aan onze tweedeklassers aangeboden, naar volle tevredenheid van leerlingen, docenten en de NS-medewerkers.

CONTACT

Zoals u weet zijn onze locaties vanwege het coronavirus in ieder geval tot en met de meivakantie gesloten (voor onze eindexamenleerlingen kan hier op strikt noodzakelijke momenten van worden afgeweken).

Dat betekent dat bij de recepties ook niemand aanwezig is. Als u de locatie belt, krijgt u onze voicemail met praktische informatie. In de brieven die ouders en leerlingen van ons ontvangen, staan soms ook mobiele telefoonnummers.  

Hoe kunt u ons digitaal bereiken? 

Het Rhedens De Tender: infodetender@hetrhedens.nl
Het Rhedens Dieren:
infodieren@hetrhedens.nl
Het Rhedens Rozendaal: inforozendaal@hetrhedens.nl

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194