Nieuws
`
HomeNieuwsNieuwsbrief bovenbouw h/v Het Rhedens Dieren

Nieuwsbrief bovenbouw h/v Het Rhedens Dieren

Na de zomervakantie start Het Rhedens Dieren met de bovenbouw havo en vwo. Middels een nieuwsbrief houden wij u op de hoogte over de ontwikkelingen die er plaatsvinden rondom de invoering van deze bovenbouw. 

Hoe en wat?
In de nieuwsbrief vindt u informatie over hoe het onderwijs eruit komt te zien, over collega’s die les gaan geven, over de inrichting van het gebouw, over de buitenschoolse activiteiten en over de leerlingbegeleiding.

Vragen?
Mocht u vragen hebben naar aanleiding van de gegeven informatie, dan kunt u die stellen via  infobovenbouw@hetrhedens.nl.

KLIK HIER voor nieuwsbrief 1

KLIK HIER voor nieuwsbrief 2

CONTACT

Zoals u weet zijn onze locaties vanwege het coronavirus in ieder geval tot en met de meivakantie gesloten (voor onze eindexamenleerlingen kan hier op strikt noodzakelijke momenten van worden afgeweken).

Dat betekent dat bij de recepties ook niemand aanwezig is. Als u de locatie belt, krijgt u onze voicemail met praktische informatie. In de brieven die ouders en leerlingen van ons ontvangen, staan soms ook mobiele telefoonnummers.  

Hoe kunt u ons digitaal bereiken? 

Het Rhedens De Tender: infodetender@hetrhedens.nl
Het Rhedens Dieren:
infodieren@hetrhedens.nl
Het Rhedens Rozendaal: inforozendaal@hetrhedens.nl

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194