Nieuws
`
HomeNieuwsMotorrun Doesburg

Motorrun Doesburg

Jaarlijks organiseert Stichting Integratie Verstandelijk Gehandicapten (IVG) een motorrun voor jongeren met een verstandelijke beperking uit Doesburg en omgeving. Op dinsdag 7 mei jl. hielden leerlingen van Het Rhedens Dieren een sponsorloop om voor de IVG geld in te zamelen.

De motorrun is een geweldig uitje voor jongeren met een verstandelijke beperking. Zij rijden mee in een zijspancombinatie en maken samen met de motorrijders een prachtige dagtour door de omgeving. Ieder jaar zetten veel vrijwilligers van Stichting IVG én andere organisaties zich in voor deze motorrun.

De motorrun was op zaterdag 1 juni jl. De start vond plaats op Het Rhedens Dieren, waar leerlingen en docenten van Het Rhedens Dieren hielpen bij het inschrijven en onder meer zorgden voor koffie en broodjes. Rond 09.45 was de officiële opening, daarna gingen de motoren van start. Ook werd het bedrag bekend gemaakt dat de leerlingen met de sponsorloop bij elkaar hadden gerend:

Maar liefst €4746,50
Wat een toppers!

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194