Nieuws
`
HomeNieuwsMotorrun Doesburg

Motorrun Doesburg

Zaterdag 4 juni om 10.30 startte de Motorrun Doesburg vanaf Het Rhedens Dieren. 

In totaal reden zo’n 100 motoren mee, samen goed voor een lange stoet van zo’n 1,5 kilometer lengte. Sommige deelnemers en motorrijders doen al jaren mee. Dit jaar is een jubileumeditie. De eerste run was in 1990. Dit jaar wordt de Motorrun voor de dertigste keer gehouden.

De Motorrun is een toertocht voor mensen met een verstandelijke beperking, waarbij ze als bijrijder op een motor (een motor met zijspan of een trike) een route van zo’n 120 km door de Liemers en de Achterhoek rijden. De dag wordt om 16.00 uur afgesloten op Rhederlaag (De Giese Kop) bij Giesbeek.

Leerlingen van de school zijn actief betrokken bij de organisatie. Een belangrijk onderdeel om geld in te zamelen voor deze activiteit, is de sponsorloop. Die werd onlangs door alle eerstejaars leerlingen van Het Rhedens Dieren gelopen. Daarvoor liepen en renden zij talloze rondjes om de school. Voor elk rondje werden zij gesponsord door familieleden en bekenden. 

(Deel kopij StudioRheden)

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194