Nieuws
`
HomeNieuwsMinilessen Het Rhedens Dieren en Rozendaal

Minilessen Het Rhedens Dieren en Rozendaal

De open dag is niet het enige moment waarop je Het Rhedens beter kunt leren kennen. Je bent ook van harte welkom om minilessen te volgen. Minilessen zijn korte lesjes die een indruk geven van een vak. Tijdens de minilessen ervaar je op een leuke manier wat het onderwijs op Het Rhedens inhoudt. Wil jij wel een miniles bij ons volgen? Dinsdag 11 en woensdag 12 februari 2020 zijn er op de locaties Dieren en Rozendaal minilessen van 13.00 tot 15.00. Leuk als je komt!

Elke groep 8 leerling die wil weten hoe het eraan toegaat tijdens een gewone schooldag op Het Rhedens, kan zich inschrijven voor de minilessen via onze website (inmiddels is het online aanmeldformulier gesloten).

 

 

CONTACT

Zoals u weet zijn onze locaties vanwege het coronavirus in ieder geval tot en met de meivakantie gesloten (voor onze eindexamenleerlingen kan hier op strikt noodzakelijke momenten van worden afgeweken).

Dat betekent dat bij de recepties ook niemand aanwezig is. Als u de locatie belt, krijgt u onze voicemail met praktische informatie. In de brieven die ouders en leerlingen van ons ontvangen, staan soms ook mobiele telefoonnummers.  

Hoe kunt u ons digitaal bereiken? 

Het Rhedens De Tender: infodetender@hetrhedens.nl
Het Rhedens Dieren:
infodieren@hetrhedens.nl
Het Rhedens Rozendaal: inforozendaal@hetrhedens.nl

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194