Nieuws
`
HomeNieuwsMidwinterconcert Het Rhedens Rozendaal

Midwinterconcert Het Rhedens Rozendaal

Donderdag 12 december verzorgen leerlingen van de vóórexamen- en eindexamenklas muziek de eerste podiumavond, het midwinterconcert. Een muzikale avond van Het Rhedens Rozendaal met prachtige klassieke en moderne muziek.

Het uitgangspunt is dat de muziek akoestisch (zonder elektrische versterking) wordt uitgevoerd. Speciaal voor deze avond wordt er een vleugel gehuurd. Het is dus dé gelegenheid om het meer klassieke repertoire te spelen. Maar het mag ook modern zijn. Ook leerlingen die geen deel uitmaken van de muziekgroep mogen een bijdrage leveren aan de podiumavond. De vaardigheden van de muziekleerlingen worden op deskundige wijze beoordeeld door gecommitteerden. De bovenbouwleerlingen muziek krijgen namelijk een cijfer voor hun examendossier.

Goede doel!
Ook staat deze avond in het teken van het goede doel van onze school, SOS Kinderdorpen. SOS Kinderdorpen is een goed doel dat hulp biedt aan kwetsbare kinderen in 136 landen en gebieden. Het Rhedens sponsort al sinds 1971 veel kinderen in een SOS Kinderdorp in India.
 
We verkopen deze avond door leerlingen zelf gebakken taart, cake, muffins en ander lekkers (€0,50). Ook de opbrengst van de frisdrank (€0,50) gaat naar SOS. Koffie en thee is gratis.


De aula van Het Rhedens Rozendaal opent donderdag om 19.00 uur haar deuren. Het concert begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk. De school hoopt 12 december heel veel mensen te ontvangen.

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194