Nieuws
`
HomeNieuwsMELD JE AAN VOOR ONZE MINILESSEN

MELD JE AAN VOOR ONZE MINILESSEN

De open dag is niet het enige moment waarop je Het Rhedens beter kunt leren kennen. Je bent ook van harte welkom om minilessen te volgen. Minilessen zijn korte lesjes die een indruk geven van een vak. Tijdens de minilessen ervaar je op een leuke manier wat het onderwijs op Het Rhedens inhoudt.

In goed overleg met scholen in de regio is afgesproken om fysieke voorlichtingsactiviteiten, waaronder de minilessen, tot nader bericht uit te stellen. Het bij elkaar brengen van groep 8 leerlingen van zoveel verschillende basisscholen en in zulke grote getale, vinden we gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus te risicovol. Na 8 februari wordt opnieuw gekeken of er na de voorjaarsvakantie mogelijkheden zijn om leerlingen uit groep 8 die de overstap maken naar het voortgezet onderwijs, te ontvangen op onze scholen, zodat ze na de zomer toch met een goed gevoel aan hun nieuwe avontuur beginnen.

Wij verzoeken u vriendelijk om het formulier tóch in te vullen. Dan nemen wij na 8 februari via e-mail contact met u op, indien blijkt dat het weer mogelijk is fysiek activiteiten op school te organiseren. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de aanmelding van uw zoon/dochter/leerling. 

Het Rhedens De Tender
Het Rhedens Dieren
Het Rhedens Rozendaal

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194