Nieuws
`
HomeNieuwsLocatiedirecteur De Tender neemt afscheid

Locatiedirecteur De Tender neemt afscheid

Na vijf jaren werkzaam te zijn geweest als locatiedirecteur op Het Rhedens De Tender, neemt Maarten van Minderhout per 1 februari afscheid. Hij gaat dichter bij huis werken, namelijk als directeur van een openbare basisschool in zijn woonplaats Groesbeek.

"Met veel plezier heb ik mogen samenwerken met een enthousiaste groep collega’s," vertelt Van Minderhout. "Bevlogen en kundige docenten, leerwerkmeesters en ondersteuners die elke dag het beste van zichzelf geven om onze leerlingen te begeleiden naar arbeid of vervolgonderwijs.

In de afgelopen jaren heeft De Tender een groei doorgemaakt; het aantal leerlingen is gestegen en het onderwijsaanbod is aangepast. Leerlingen krijgen steeds meer les op locatie buiten de school. Daarmee is het lesprogramma praktisch en realistisch. Leren door te doen in de echte wereld.

De leerling staat centraal. De theorie die in de lessen worden aangeboden en de projecten die de school organiseert zijn zinvol en goed doordacht en zorgen ervoor dat de leerlingen zich optimaal ontwikkelen.

Ik ben overtuigd dat onderwijs niet gegeven wordt in een gebouw afgesloten door een hek. Samen met anderen geven we ontwikkeling vorm. De school, ouders, stagebedrijven, gemeenten, zorgverleners en vele anderen zorgen er gezamenlijk voor dat wij de nieuwste generatie jongeren kennis en vaardigheden aanbieden die zij nodig hebben, nu en in de toekomst. 

Ik bedank alle leerlingen, collega’s, ouders en anderen voor de samenwerking en wens de school een prachtige toekomst toe.

Met het grootste vertrouwen draag ik mijn taken over aan mevrouw Lydia Dröge, de nieuwe directeur van De Tender." 

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194