Nieuws
`
HomeNieuwsLeermiddelen staan online: je kunt bestellen!

Leermiddelen staan online: je kunt bestellen!

De leermiddelen voor schooljaar 2022-2023 staan online. Onze leerlingen ontvangen van OsingadeJong een mail met daarin de uitnodiging tot bestellen en een uitleg. 

  • Je leermiddelen voor volgend schooljaar bestel je zelf eenvoudig via mijnleermiddelen.nl
  • Om het leermiddelenpakket te bestellen maak je een account aan op mijnleermiddelen.nl. Hiervoor heb je een schoolcode en een leerlingnummer nodig. De schoolcode vind je op deze kaart: KLIK HIER
  • Je leerlingnummer krijg je van school.

Start jij als nieuwe leerling bij Het Rhedens?
Je hebt in juni 2022 van Het Rhedens een activatiemail ontvangen voor een schoolaccount. Met die mail maak je het account aan waarmee je inlogt op verschillende diensten van de school, zoals Magister, Google en (straks) je Chromebook. Ook bestel je met dit account jouw leermiddelen. Daarom is het belangrijk dat je het account activeert. De daarvoor benodigde stappen staan in de activatiemail. Het leerlingnummer dat je nodig hebt bij het bestellen van leermiddelen staat in een mail die je hebt ontvangen van Het Rhedens en staat ook in Magister.

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194