Nieuws
`
HomeNieuwsLeerlingen Het Rhedens doen mee aan Tata Steel Chess Tournament

Leerlingen Het Rhedens doen mee aan Tata Steel Chess Tournament

Leerlingen van Het Rhedens Dieren (en broers) Lazlo en Vadim van Kuijk doen net als in 2017 binnenkort weer mee aan het Tata Steel Chess Tournament. Dit schaaktoernooi wordt in januari gehouden in Wijk aan Zee.

Het Tata Steel Chess Tournament wordt ook wel het Wimbledon van schaak genoemd en staat hoog aangeschreven in binnen- en buitenland. Zo doen veel spelers uit de top 10 van de wereld mee aan het toernooi, waaronder regerend wereldkampioen Magnus Carlsen.

Lazlo is op dit moment 87e van Nederland in zijn leeftijdscategorie. Vadim staat op de 48e plaats en heeft onlangs een ticket voor het NK voor C junioren in de wacht gesleept. Beiden hopen in Wijk aan Zee weer wat verder te groeien.
 
Het Rhedens wenst ze ontzettend veel succes! Oh en hou onze Facebookpagina goed in de gaten, want daar zullen we regelmatig een update geven van de resultaten.
ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194