Nieuws
`
HomeNieuwsLeerlingen Het Rhedens Dieren behalen Cambridge English examen

Leerlingen Het Rhedens Dieren behalen Cambridge English examen

Maar liefst 26 leerlingen van Het Rhedens Dieren uit de klassen havo 4, vwo 4 en vwo 5 hebben met succes het Cambridge English examen afgelegd: 23 op CAE-niveau en 3 op het hoogste CPE-niveau. Het certificaat kent een internationale status en wordt door grote multinationals erkend als zijnde de normbeheersing van de Engelse taal. Hiermee hebben de geslaagden een voorsprong op vervolgopleidingen en de arbeidsmarkt.

Vanaf de onderbouw konden de leerlingen zich extra bekwamen in Cambridge English in keuzemodules. In het jaar voorafgaand aan het examen, werden de leerlingen van Het Rhedens Dieren inhoudelijk gecoacht en getraind voor de examens op het niveau van hun keuze.

Het Cambridge Certificate is een waardevolle aanvulling op het reguliere Engels. De geslaagden beheersen wereldtaal nummer één in woord en geschrift op een bovengemiddeld niveau. Het Cambridge Certificaat verlaagt drempels en geeft een voorsprong bij toelating tot (internationale) studies en beroepen.

De behaalde certificaten worden feestelijk uitgereikt op dinsdag 12 september om 14.15 uur in de aula van Het Rhedens Dieren. Ook ouders en verzorgers zijn hierbij aanwezig.

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194