Nieuws
`
HomeNieuwsLeerlingen en docenten in de benen voor KIKA-run

Leerlingen en docenten in de benen voor KIKA-run

Leerling van Het Rhedens Dieren Sam Mensink en zijn familie renden afgelopen zondag in Nijmegen de KIKA-run voor andere zieke kinderen. Ook docenten van Het Rhedens deden mee! 

In 2016 werd bij Sam MDS geconstateerd. Meylodysplasie; beenmergfalen. Deze aandoening ontwikkelde zich bij Sam tot AMP, de meest agressieve vorm van kanker. Sam is daarvoor nog steeds onder behandeling.

Op het schoolfeest van Het Rhedens Dieren afgelopen donderdag 5 oktober was ook van alles georganiseerd voor KIKA. Door het kopen van een lootje konden leerlingen leuke prijzen winnen. De opbrengst van die lootjes was voor KIKA. Leerlingen konden hun consumptiebonnen doneren én er was een ouder die mooie henna-tekeningen op de armen maakte. In ruil daarvoor doneerden leerlingen wat geld. Zelfs de opbrengst van de neon-glow-in-the-dark-armbandjes werd geschonken aan KIKA.

Wij zijn bijzonder trots op Sam en hopen voor hem en voor andere zieke kinderen dat de opbrengst voor de KIKA-run overweldigend groot is!

  

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194