Nieuws
`
HomeNieuwsLeerling Het Rhedens Rozendaal derde bij VeluwezOOOm got talent!

Leerling Het Rhedens Rozendaal derde bij VeluwezOOOm got talent!

Maandag 19 juni was in de raadszaal van het gemeentehuis in Rheden de finale van VeluwezOOOm got talent. Er werden maar liefst zestien goede pitches gehouden, onder meer door Kees Bulder en Sjoerd van der Velden, leerlingen van Het Rhedens Rozendaal.

Een vakkundige jury beoordeelde de pitches van de studenten en leerlingen en één van hen werd  tot Social Entrepeneur VeluwezOOOm 2018 uitgeroepen: Loek, de jongste deelnemer. 

Onze leerling Sjoerd mocht de derde prijs in ontvangst nemen en daar zijn we natuurlijk heel trots op! Sjoerd en Kees hebben het allebei erg goed gedaan! VeluwezOOOm is een samenwerking van Ondernemers, Onderwijs en Overheid, vandaar ook de 3 O’s. Leerlingen en studenten worden ondersteund om een ondernemend sociaal project in gang te zetten, een onderneming te starten en/of zich als ZZP’er te vestigen.

Het excellentietraject VeluwezOOOm got talent! is bedoeld om jongeren, samen met het bedrijfsleven en de overheid, een kans te geven om meer ervaring op te doen op het gebied van ondernemerschap en zelfontwikkeling. Nagenoeg alle onderwijsinstellingen uit de gemeente Rheden leverden leerlingen/studenten. Het traject bestond uit een wekelijkse sessie door een docent en een ondernemer die door zo’n 15 studenten/scholieren consequent werd bezocht.

CONTACT

Zoals u weet zijn onze locaties vanwege het coronavirus in ieder geval tot en met de meivakantie gesloten (voor onze eindexamenleerlingen kan hier op strikt noodzakelijke momenten van worden afgeweken).

Dat betekent dat bij de recepties ook niemand aanwezig is. Als u de locatie belt, krijgt u onze voicemail met praktische informatie. In de brieven die ouders en leerlingen van ons ontvangen, staan soms ook mobiele telefoonnummers.  

Hoe kunt u ons digitaal bereiken? 

Het Rhedens De Tender: infodetender@hetrhedens.nl
Het Rhedens Dieren:
infodieren@hetrhedens.nl
Het Rhedens Rozendaal: inforozendaal@hetrhedens.nl

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194