Nieuws
`
HomeNieuwsKIJK MEE IN DE LES!

KIJK MEE IN DE LES!

Inmiddels hebben wij opnieuw bekeken of er mogelijkheden zijn om basisschoolleerlingen uit groep 8 op onze scholen te ontvangen voor minilessen. Gezien de ontwikkelingen rondom het coronavirus vinden wij dit nog steeds te risicovol. Had u uw kind(eren) al ingeschreven? Dan ontvangt u van ons een mail met verdere informatie.

Kijk mee in de les!
Omdat we groep 8 leerlingen natuurlijk heel graag een indruk willen geven van de diverse vakken op Het Rhedens, hebben we daar filmpjes van gemaakt. Zo kunnen ze toch een beetje meekijken in de les.

  • Het Rhedens Dieren en Het Rhedens Rozendaal hebben prachtige korte vakfilmpjes gemaakt. Eigenlijk een soort online minilessen, waardoor toekomstige leerlingen alsnog een goede indruk krijgen van de lessen die worden gegeven op deze locaties. Benieuwd naar de filmpjes van Het Rhedens Dieren? Klik dan HIER! Benieuwd naar de filmpjes van Het Rhedens Rozendaal? Klik dan HIER!
  • Op Het Rhedens De Tender is het mogelijk om een individuele rondleiding aan te vragen, zodat uw kind alsnog een goede indruk krijgt van de school. Dat kan telefonisch via 0313 422 765.

Films en vlogs
Ondertussen raden we aan om vooral onze informatie- en sfeerfilms te bekijken. Deze staan op de website, onze social media kanalen én natuurlijk in onze Het Rhedens App. In die App vind je ook vlogs van leerlingen. Super leuk om te kijken! Liever alle films en vlogs in één overzicht? Bezoek dan ons YouTube-kanaal!

Kennismakingsdag
We hopen groep 8 leerlingen zo snel mogelijk weer veilig te kunnen ontvangen op school. In ieder geval gaan we er vanuit, dat de introductiedag voor onze nieuwe brugklasleerlingen op 22 juni doorgaat. Dan kunnen ze alvast kennismaken met hun nieuwe klas en mentor en ervaren hoe een middag op Het Rhedens eruitziet. Omdat de minilessen niet doorgaan, en omdat alles al zo lang anders is, gaan we die dag extra uitpakken om het onvergetelijk te maken. Graag tot dan!

ECS_8549
Nieuws

Het Rhedens is een school voor iedereen, die bekend staat om de fijne sfeer en persoonlijke aandacht. Een school waar ontzettend veel gebeurt. Regelmatig plaatsen we daarover korte nieuwsberichtjes. Veel leesplezier!

194